0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Patrizia Garzena

Cărţi de Patrizia Garzena

Patrizia Garzena lucrează în domeniul comunicării, ca jurnalist, de peste douăzeci de ani și este specializată pe probleme legare de mediul înconjurător, bunuri culturale, peisaje.

Împreună cu Marina Tadiello sa dedicat preparării săpunurilor naturale de peste 15 ani și au cartea best-seller „Soap Naturally“ și alte manuale în italiană și engleză pe tema preparării săpunurilor, cosmeticelor naturiste, curățării casei în mod natural și adoptării unui stil de alimentație frugală.

Promovează și gestionează o serie de pagini web, bloguri și pagini de social media prin intermediul cărora, în fiecare zi, dialoghează cu mii de persoane din Italia și din străinătate pe tema săpunurilor făcute în casă și a culturilor durabile.

Ambele au organizat cursuri și workshop-uri pe tema săpunurilor și cosmeticelor produse în casă, sunt în mod frecvent invitate în emisiuni televizate și programe radio, fiind menționate în presa națională și internațională datorită cărților publicate și rolului de inovatoare social în domeniul în care activează.


Cărţi de Patrizia Garzena


Arome, parfumuri și balsamuri naturale

Ghidul celor care se încumetă să-și producă cu propriile cosmetice cu mijloace la îndemâna oricui

Autor(i): Marina Tadiello, Patrizia Garzena
Editura: MAST
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 256 (13x20 cm)
ISBN:9786066490870
Preţ: 20,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea „Arome, parfumuri și balsamuri naturale“ este un ghid practic care ne ajută în achiziționarea, alegerea și folosirea uleiurilor esențiale, ținând cont același timp de protecția mediului înconjurător.