0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Mirela Retegan

Cărţi de Mirela Retegan

Mirela Retegan este Antrenorul Părinţilor.

Experienţa, optimismul, relaxarea şi inteligenţa emoţională au făcut-o pe Mirela Retegan un lider în comunitatea educaţiei non formale. Ea răspunde firesc întrebărilor pe care şi le pun părinţii adolescenţilor de azi, îşi recunoaşte greşelile şi vorbeşte onest despre perioada atât de complicată în relaţia copil-părinte.

Îşi foloseşte imaginaţia, energia, empatia ca să-i înveţe pe părinţii români cum să se joace cu copiii lor.

Copiii au nevoie de iubire, atenţie şi răbdare.

Noi, oamenii mari, avem nevoie de timp. Dacă ne antrenăm susţinut, astfel încât să scoatem în orice moment, din joben, un joc de jucat oricând şi oriunde, ei simt că primesc iubire şi atenţie şi ne dau înapoi timp.

Autoarea

Din dragoste pentru Maya, fiica ei, a creat fenomenul Gaşca Zurli, prin intermediul căruia părinţii şi copiii descoperă fericirea de a se juca împreună, în orice moment.

Mirela ştie că, în percepţia copiilor, jocul este un mecanism pe cât de simplu, pe atât de exact: „Mă joc cu tine, deci te iubesc, eşti important, ai toată atenţia mea, mă faci fericită, sunt mândră de tine, îmi place să petrecem timp împreună, sunt aici oricând ai nevoie.“

Pe Mirela o găsiţi colindând România şi întreaga Europă, împreună cu Gaşca Zurli, duminica dimineaţa la EuropaFM, pe site-ul mirelaretegan.ro – unde are peste o mie de articole publicate, la workshopuri şi conferinţe dedicate părinţilor.

Una dintre cele mai puternice voci din România, Mirela Retegan şi-a câştigat iubirea părinţilor şi a copiilor, deopotrivă, oferindu-le soluţii simple, mijlocite de dragoste, care aduc fericire în fiecare familie.

„Părinţii curajoşi cresc copii fericiţi“, „Joaca este limbajul iubirii dintre părinţi şi copii“, „În spatele unui copil-lumină stă un părinte-soare“ sunt convingeri pe care părinţii le asociază, fără nicio ezitare, cu Mirela Retegan.


Cărţi de Mirela Retegan


Fii de partea mea!

Fii de partea mea!. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Mic tratat de suportare a hormonilor la adolescenţi

Autor(i): Mirela Retegan, Liviana Tane
Editura: Curtea Veche
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 144 (13x20 cm)
Preţ: 32,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Fii de partea mea! Mic tratat de suportare a hormonilor la adolescenţi“ nu e scrisă de cercetători, dar e rezultatul unor experimente complexe. Nu pune probleme, dar oferă răspunsuri…