0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Inteligenţă
  4. Inteligenţa emoţională în acţiune
Carte

Inteligenţa emoţională în acţiune

Inteligenţa emoţională în acţiune. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Programe de training şi coaching pentru lideri, manageri şi echipe

Autor(i): Marcia Hughes, James Bradford Terrell
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Biblioterapia
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 480 (15x22 cm)
Preţ: 37,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea conţine exerciţiile, strategiile, chestionarele şi prezentările de teste care sunt instrumentele-cheie în construirea abilităţilor inteligenţei emoţionale.

Lucrarea se adresează atât celor îndeajuns de motivaţi pentru a-şi forma singuri competenţele inteligenţei socio-emoţionale, cât şi trainerilor, managerilor, specialiştilor în resurse umane, pedagogilor, psihologilor, terapeuţilor care lucrează cu grupuri sau cu indivizi interesaţi să dobândească aceste capacităţi.

Deţinerea abilităţilor specifice inteligenţei socio-emoţionale asigură o performanţă crescută la locul de muncă, o productivitate mare în orice companie, o stare generală de optimism, entuziasm în viaţa personală, armonie şi fericire în familie.

Toţi dorim să avem o imagine de sine pozitivă, să fim asertivi, empatici, sociabili, să ştim să rezolvăm rapid probleme, să ne controlăm eficient impulsurile, să avem o toleranţă mare la stres şi, în definitiv, să fim fericiţi.

Dar toate par obiective atât de greu de atins, încât nici nu îndrăznim să sperăm că le vom atinge vreodată. Ei bine, această carte ne demonstrează contrariul. Le putem dobândi pe toate, în timp record, cu voinţă şi cu organizare. Iar beneficiile nu se vor lăsa aşteptate – o capacitate mare de a rezolva conflicte, o motivaţie crescută pentru performanţă, încredere în sine, echilibru afectiv, adaptabilitate în diverse situaţii, capacitatea de a exprima adecvat emoţiile în familie, la serviciu şi în comunitate.

Şi, totul, la câteva exerciţii distanţă!

Această carte este o resursă excelentă, care furnizează instrumentele de lucru utile trainerilor şi practicienilor ai căror clienţi îşi doresc să-şi îmbunătăţească abilităţile inteligenţei socio-emoţionale. Exerciţiile nu trebuie să lipsească din „trusa cu scule“ a unui formator în domeniu.

STEVEN J. STEIN, fondator şi CEO al companiei Multi Health Systems, coautor al bestsellerului „The EQ Edge“

O hartă excepţională a domeniului inteligenţei emoţionale este alăturată unor exerciţii special concepute pentru a creşte autoconştientizarea şi pentru a dezvolta abilităţile indispensabile obţinerii succesului.

ROBERT EMMERLING, Consorţiul pentru Cercetarea Inteligenţei Emoţionale în Organizaţii

Matricea complexă de referinţe din această carte cuprinde 65 de exerciţii şi le corelează cu patru modele teoretice ale IE. Exerciţiile vizează formarea abilităţilor specifice inteligenţei socio-emoţionale, precum asertivitatea, empatia, optimismul, expresivitatea emoţională, controlul impulsurilor şi autoactualizarea.

Consorţiul IE