0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Inteligență
  4. Inteligența emoțională în acțiune
Carte

Inteligența emoțională în acțiune

Programe de training și coaching pentru lideri, manageri și echipe

Autor(i): Marcia Hughes, James Bradford Terrell
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărți cheie
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 480 (15x22 cm)
Preţ: 55,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea conține exercițiile, strategiile, chestionarele și prezentările de teste care sunt instrumentele-cheie în construirea abilităților inteligenței emoționale.

Lucrarea se adresează atât celor îndeajuns de motivați pentru a-și forma singuri competențele inteligenței socio-emoționale, cât și trainerilor, managerilor, specialiștilor în resurse umane, pedagogilor, psihologilor, terapeuților care lucrează cu grupuri sau cu indivizi interesați să dobândească aceste capacități.

Deținerea abilităților specifice inteligenței socio-emoționale asigură o performanță crescută la locul de muncă, o productivitate mare în orice companie, o stare generală de optimism, entuziasm în viața personală, armonie și fericire în familie.

Toți dorim să avem o imagine de sine pozitivă, să fim asertivi, empatici, sociabili, să știm să rezolvăm rapid probleme, să ne controlăm eficient impulsurile, să avem o toleranță mare la stres și, în definitiv, să fim fericiți.

Dar toate par obiective atât de greu de atins, încât nici nu îndrăznim să sperăm că le vom atinge vreodată. Ei bine, această carte ne demonstrează contrariul. Le putem dobândi pe toate, în timp record, cu voință și cu organizare. Iar beneficiile nu se vor lăsa așteptate – o capacitate mare de a rezolva conflicte, o motivație crescută pentru performanță, încredere în sine, echilibru afectiv, adaptabilitate în diverse situații, capacitatea de a exprima adecvat emoțiile în familie, la serviciu și în comunitate.

Și, totul, la câteva exerciții distanță!

Această carte este o resursă excelentă, care furnizează instrumentele de lucru utile trainerilor și practicienilor ai căror clienți își doresc să-și îmbunătățească abilitățile inteligenței socio-emoționale. Exercițiile nu trebuie să lipsească din „trusa cu scule“ a unui formator în domeniu.

STEVEN J. STEIN, fondator și CEO al companiei Multi Health Systems, coautor al bestsellerului „The EQ Edge“

O hartă excepțională a domeniului inteligenței emoționale este alăturată unor exerciții special concepute pentru a crește autoconștientizarea și pentru a dezvolta abilitățile indispensabile obținerii succesului.

ROBERT EMMERLING, Consorțiul pentru Cercetarea Inteligenței Emoționale în Organizații

Matricea complexă de referințe din această carte cuprinde 65 de exerciții și le corelează cu patru modele teoretice ale IE. Exercițiile vizează formarea abilităților specifice inteligenței socio-emoționale, precum asertivitatea, empatia, optimismul, expresivitatea emoțională, controlul impulsurilor și autoactualizarea.

Consorțiul IE