0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Sam Horn

Cărţi de Sam Horn

Experta în intrigă Sam Horn este un strateg în poziționare, comunicare și branding cu o experiență de douăzeci de ani de rezultate cu clienți precum Intel, NASA, Boeing, Cisco, KPMG, British Airways, ASAE și Entrepreneurs Organization.

A fost conferențiar de top la INC 500/5000.

Sam a ajutat mii de antreprenori și directori executivi (precum Jill Nelson, fondatorul Ruby Receptionist, firma numită „Cea mai bună companie mică în care să lucrezi în SUA“, de către revista Fortune în primul număr din 2012; Charlie Pellerin, manager de proiect la Hubble Telescope și Nina Nashif, fondatorul Healthbox și World Economic Forum Young Global Leader) să creeze cărți interesante, idei și conferințe TEDx care i-au ajutat să-și mărească influența și impactul.

Sam este o resursă media foarte căutată, iar lucrările ei au fost publicate în Fast Company, The New York Times și The Washington Post.

A fost prezenta în toate marile rețele de televiziune și radio, inclusiv CBS, NBC, ABC și MSNBC, Postul Național de Radio, emisiunea Tonight Show a lui Jay Leno și To Tell The Truth, în care, împreună cu echipa Tongue Fu! ®, au pus în încurcătură juriul.


Cărţi de Sam Horn


Ți-am atras atenția?

Cum să stârnești interes și să relaționezi cu oricine

Autor(i): Sam Horn
Editura: Amaltea
Colecţia: Comunicare și PR
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 236 (14x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Sam Horn ne propune un proces prin intermediul căruia să îi surprindem în mod plăcut pe cei care iau decizii și să îi convingem că suntem persoanele potrivite cărora să le încredințeze un loc de muncă, o funcție, un proiect sau un contract.

Arta conversației - Tongue Fu!

Autor(i): Sam Horn
Editura: Amaltea
Colecţia: Comunicare și PR
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 240 (13x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Scopul discipolilor Kung Fu, artă chineză a auto-apărării, este acela de a ieși cu față curată din atacurile împotriva integrității corporale.

Sam Horn, orator profesionist și consultant pentru nenumărate companii, te inițiază însă în tainele „Artei Conversației Tongue Fu“, menită să te scoată nevătămat, pe plan psihic, dintr-o situație neplăcută, spinoasă, prin alegerea atitudinilor și mai ales a „cuvintelor“ potrivite.