0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Sam Horn

Cărţi de Sam Horn

Experta în intrigă Sam Horn este un strateg în poziţionare, comunicare şi branding cu o experienţă de douăzeci de ani de rezultate cu clienţi precum Intel, NASA, Boeing, Cisco, KPMG, British Airways, ASAE şi Entrepreneurs Organization.

A fost conferenţiar de top la INC 500/5000.

Sam a ajutat mii de antreprenori şi directori executivi (precum Jill Nelson, fondatorul Ruby Receptionist, firma numită „Cea mai bună companie mică în care să lucrezi în SUA“, de către revista Fortune în primul număr din 2012; Charlie Pellerin, manager de proiect la Hubble Telescope şi Nina Nashif, fondatorul Healthbox şi World Economic Forum Young Global Leader) să creeze cărţi interesante, idei şi conferinţe TEDx care i-au ajutat să-şi mărească influenţa şi impactul.

Sam este o resursă media foarte căutată, iar lucrările ei au fost publicate în Fast Company, The New York Times şi The Washington Post.

A fost prezenta în toate marile reţele de televiziune şi radio, inclusiv CBS, NBC, ABC şi MSNBC, Postul Naţional de Radio, emisiunea Tonight Show a lui Jay Leno şi To Tell The Truth, în care, împreună cu echipa Tongue Fu! ®, au pus în încurcătură juriul.


Cărţi de Sam Horn


Ţi-am atras atenţia?

Ţi-am atras atenţia?. Editura Amaltea
CumpărDetalii carte

Cum să stârneşti interes şi să relaţionezi cu oricine

Autor(i): Sam Horn
Editura: Amaltea
Colecţia: C & A - Motivaţional
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 236 (14x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Sam Horn ne propune un proces prin intermediul căruia să îi surprindem în mod plăcut pe cei care iau decizii şi să îi convingem că suntem persoanele potrivite cărora să le încredinţeze un loc de muncă, o funcţie, un proiect sau un contract.