0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Alimentaţie sănătoasă
  3. Mănâncă „murdar“ ca să fii sănătos
Carte

Mănâncă „murdar“ ca să fii sănătos

Mănâncă „murdar“ ca să fii sănătos. Editura Life Style
CumpărDetalii carte

5 paşi către imunizarea naturală

Autor(i): Dr. Josh Axe
Editura: Life Style
Colecţia: Citeşte sănătos [Life Style]
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 464 (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Progresele“ moderne care ne-au invadat stilul de viaţă şi obiceiurile alimentare îşi au preţul lor: sănătatea noastră.

De la pesticidele din sol la refrigerarea şi pasteurizarea alimentelor la abuzul de antibiotice şi obsesia pentru produsele de curăţenie, dorinţa noastră de a fi mereu curaţi şi în siguranţă ne expune, în realitate, riscului dezvoltării diverselor afecţiuni cronice.

Faptul că ne-am concentrat tot mai mult pe eliminarea microbilor a avut un efect devastator asupra organismului uman şi, în special, a sistemului digestiv.

Lipsa nutrienţilor, alimentaţia bogată în cantităţi toxice de alimente procesate şi pline de substanţe chimice, stresul şi utilizarea în exces a produselor antimicrobiene au creat fisuri microscopice în pereţii intestinali, care au cauzat o inflamaţie generalizată şi au scăzut imunitatea, simptome asociate cu o boală denumită „sindromul intestinului permeabil“.

În Mănâncă „murdar“, Dr. Josh Axe explică efectele generalizate şi cauzele ascunse ale acestui sindrom, o boală considerată a fi punctul de plecare pentru numeroase afecţiuni, printre care: alergii, astm, sensibilităţi alimentare, diabet, tulburări digestive, artrită, disfuncţii tiroidiene şi chiar boli greu de tratat, precum oboseala cronică şi autismul.

Dr. Axe arată că soluţia pentru aceste probleme de sănătate este foarte simplă: nu trebuie decât să folosim mai mult „pământ“.

El oferă sugestii concrete care să ne ajute să ne „murdărim“ puţin: să renunţăm la săpunurile antibacteriene, să folosim uleiuri esenţiale pentru produsele de îngrijire personală, să reducem consumul de antibiotice, să consumăm miere naturală, să petrecem mai mult timp în aer liber, să mâncăm produse de sezon, să reducem stresul şi să includem mai multe alimente bogate în probiotice în hrana noastră zilnică.

Mănâncă „murdar“ abordează principala cauză a tuturor bolilor bazându-se pe dovezi concrete. Sănătatea intestinului este prima condiţie în procesul de vindecare. Folosind ştiinţa „microexpunerilor“, dr. Axe ne oferă un ghid simplu privind cei cinci paşi necesari pentru repararea intestinelor afectate şi învingerea unei game largi de boli, de la cele autoimune până la inflamaţia cronică.

Dr. Mark Hyman, autorul cărţii „The Blood Sugar Solution“

Înţelegerea noastră privind ceea ce ne periclitează sănătatea suferă o revoluţie, iar Mănâncă „murdar“ descrie într-o manieră magnifică această schimbare de paradigmă. Îndrumările doctorului Axe, centrate pe refacerea bacteriilor intestinale sănătoase, sunt în concordanţă cu cele mai respectate şi mai înaintate cercetări medicale. Citind această carte, veţi deschide uşa spre o sănătate durabilă.