0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Antreprenoriat
  4. Sprint
#LoveDigital Social Media Growth Summit e un eveniment dedicat solopreneurilor, freelancerilor și coach-ilor, care, la fel ca tine, sunt gata să își amplifice prezența și influența în lumea social media.
Alătură-te celor 20+ experți și descoperă cum să-ți mărești impactul pe social media și să-ți crești afacerea online.
Înregistrează-te ACUM
Carte

Sprint

Cum să rezolvi probleme importante și să testezi idei noi în doar cinci zile

Autor(i): Braden Kowitz, Jake Knapp, John Zeratsky
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 304 (20x14 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Antreprenorii și liderii se confruntă cu întrebări importante în fiecare zi:

  • Care este cel mai important punct asupra căruia să-și concentreze eforturile și cum să înceapă?
  • Cum va arăta ideea lor în viața reală?
  • De câte ședințe și discuții e nevoie pentru a fi siguri că au ales soluția corectă?

Acum aveți un mod sigur de a răspunde acestor întrebări: sprintul. Designerul Jake Knapp a creat procesul de cinci zile de la Google – sprintul –, care a fost utilizat pentru orice, de la Google Search, la Google X.

Pe Braden Kowitz și John Zeratsky i-a cunoscut la Google Ventures și împreună au realizat peste o sută de sprinturi la companii din domeniul dispozitivelor mobile, al comerțului electronic, al sănătății, al finanțelor etc.

Un ghid practic care răspunde la întrebări vitale din domeniul afacerilor, „Sprint“ este o carte pentru echipe de orice dimensiune și de orice tip, de la startupuri, la companii din Fortune 100, de la instituții de învățământ, la organizații non-profit. E potrivită pentru orice persoană cu o oportunitate, o problemă sau o idee importantă, care are nevoie de răspuns urgent.

Toți liderii din domeniul afacerilor pe care-i cunosc au aceeași întrebare: Ne mișcăm suficient de repede?

Geniul cărții lui Jake Knapp, „Sprint“, este că descrie pas cu pas tot ce trebuie făcut pentru a rezolva probleme importante și pentru a face cu viteză lucruri semnificative. Un sprint este soluția pentru problemele companiilor din această lume tot mai rapidă.

Beth Comstock, vicepreședinte General Electric

„Sprint“ oferă o formulă transformatoare pentru a testa idei, care funcționează indiferent dacă aveți un startup sau o organizație mare. În cinci zile, veți trece de la idee, la prototip și la decizie, economisind nenumărate ore și o grămadă de bani. O lectură obligatorie pentru antreprenori de toate felurile.

Adeseori, secretul succesului este să creezi obiceiurile potrivite. Dar ce obiceiuri duc la cele mai bune rezultate? „Sprint“ oferă metode puternice pentru a dezvolta idei, a rezolva probleme, a testa soluții și a găsi acele mici obiceiuri corecte, care duc la implementarea comportamentelor potrivite.