0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Antreprenoriat
  4. Sprint
Carte

Sprint

Sprint. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Cum să rezolvi probleme importante şi să testezi idei noi în doar cinci zile

Autor(i): Braden Kowitz, Jake Knapp, John Zeratsky
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 304 (20x14 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Antreprenorii şi liderii se confruntă cu întrebări importante în fiecare zi:

  • Care este cel mai important punct asupra căruia să-şi concentreze eforturile şi cum să înceapă?
  • Cum va arăta ideea lor în viaţa reală?
  • De câte şedinţe şi discuţii e nevoie pentru a fi siguri că au ales soluţia corectă?

Acum aveţi un mod sigur de a răspunde acestor întrebări: sprintul. Designerul Jake Knapp a creat procesul de cinci zile de la Google – sprintul –, care a fost utilizat pentru orice, de la Google Search, la Google X.

Pe Braden Kowitz şi John Zeratsky i-a cunoscut la Google Ventures şi împreună au realizat peste o sută de sprinturi la companii din domeniul dispozitivelor mobile, al comerţului electronic, al sănătăţii, al finanţelor etc.

Un ghid practic care răspunde la întrebări vitale din domeniul afacerilor, „Sprint“ este o carte pentru echipe de orice dimensiune şi de orice tip, de la startupuri, la companii din Fortune 100, de la instituţii de învăţământ, la organizaţii non-profit. E potrivită pentru orice persoană cu o oportunitate, o problemă sau o idee importantă, care are nevoie de răspuns urgent.

Toţi liderii din domeniul afacerilor pe care-i cunosc au aceeaşi întrebare: Ne mişcăm suficient de repede?

Geniul cărţii lui Jake Knapp, „Sprint“, este că descrie pas cu pas tot ce trebuie făcut pentru a rezolva probleme importante şi pentru a face cu viteză lucruri semnificative. Un sprint este soluţia pentru problemele companiilor din această lume tot mai rapidă.

Beth Comstock, vicepreşedinte General Electric

„Sprint“ oferă o formulă transformatoare pentru a testa idei, care funcţionează indiferent dacă aveţi un startup sau o organizaţie mare. În cinci zile, veţi trece de la idee, la prototip şi la decizie, economisind nenumărate ore şi o grămadă de bani. O lectură obligatorie pentru antreprenori de toate felurile.

Adeseori, secretul succesului este să creezi obiceiurile potrivite. Dar ce obiceiuri duc la cele mai bune rezultate? „Sprint“ oferă metode puternice pentru a dezvolta idei, a rezolva probleme, a testa soluţii şi a găsi acele mici obiceiuri corecte, care duc la implementarea comportamentelor potrivite.