0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Antreprenoriat
  4. Strategia oceanului albastru
Carte

Strategia oceanului albastru

Cum să creezi un spațiu de piață necontestat și să faci concurența irelevantă

Autor(i): Renée Mauborgne, W. Chan Kim,
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 376 (14x20 cm)
Preţ: 59,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Strategia oceanului albastru“ argumentează că o concurență pe viață și pe moarte nu duce decât la un ocean roșu însângerat, în care rivalii se luptă pentru un profit în scădere.

Bazat pe o analiză a 150 de mișcări strategice (acoperind peste 100 de ani și 30 de ramuri industriale), autorii demonstrează că succesul durabil vine nu din înfruntarea concurenților, ci din crearea de „oceane albastre“ – noi spații de piață nevalorificate, pregătite pentru creștere.

Strategia oceanului albastru prezintă o abordare sistematică prin care concurența devine irelevantă și schițează principiile și instrumentele pe care orice organizație le poate utiliza pentru a crea și a capta propriile oceane albastre.

Această ediție revizuită și adăugită include:

  • O nouă prefață a autorilor: „Ajutor! Oceanul meu se înroșește“
  • Informații la zi pentru toate cazurile și exemplele din carte
  • Două capitole noi și un al treilea capitol extins – aliniere, reînnoire și capcane ale oceanului roșu – care răspund la cele mai presante întrebări puse de cititori în ultimii zece ani.
O lucrare de referință care desființează gândirea strategică tradițională despre strategie, acest bestseller deschide o cale nouă și îndrăzneață către cucerirea viitorului.

Considerați-l ghidul vostru în crearea de spații de piață necontestate, în care concurența devine irelevantă.

BESTSELLER INTERNAȚIONAL, ACUM CU O NOUĂ PREFAȚĂ, NOI CAPITOLE ȘI STUDII DE CAZ ACTUALIZATE

BESTSELLER PE CINCI CONTINENTE

Peste 3,5 milioane de exemplare vândute în întreaga lume

Tradusă în 43 de limbi

Bestseller în topurile revistelor WALL STREET JOURNAL, BUSINESSWEEK ȘI FAST COMPANY

W. Chan Kim și Renée Mauborgne demonstrează cum poate fi aplicată „Strategia oceanului albastru“ și propun tactici bazate pe inovație disruptivă, în special în industrii consacrate, cu o tradiție în spate. Cei care au folosit cu succes această strategie au reușit să transforme din temelii astfel de industrii și să răstoarne regulile de bază care ghidau activitatea jucătorilor din piață. Recomandăm această carte tuturor strategilor, investitorilor și antreprenorilor, dar mai ales acelora care se confruntă cu o competiție acerbă în activitatea lor.

Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România

Pentru a afla mai multe despre puterea „Strategiei oceanului albastru“, vizitați blueoceanstrategy.com.

Acolo veți găsi toate resursele de care aveți nevoie – de la idei practice și situații concrete din mediul guvernamental și privat, la materiale didactice, aplicații pentru telefoanele mobile, actualizări în timp real, sfaturi și instrumente care vă ajută să faceți o călătorie de succes în oceanul albastru.