0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Autocunoaştere
  4. Puterea obişnuinţei
Carte

Puterea obişnuinţei

Puterea obişnuinţei. Editura Publica
CumpărDetalii carte

De ce facem ceea ce facem în viaţă şi în afaceri

Autor(i): Charles Duhigg
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 472 (20x14 cm)
Preţ: 55,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

În „Puterea obişnuinţei“, Charles Duhigg ne poartă spre culmile palpitante ale descoperirilor ştiinţifice care explică de ce există deprinderile şi cum pot fi modificate acestea.

Cu ajutorul unor istorisiri captivante, care ne poartă din sălile de şedinţe ale conducerii companiei Procter & Gamble până la marginea terenurilor pe care se dispută meciurile din NFL şi la linia frontului din timpul mişcării pentru drepturi civile, Duhigg prezintă un mod cu totul nou de înţelegere a naturii umane şi a potenţialului său.

În esenţă, „Puterea obişnuinţei“ conţine un argument încurajator: cheia reuşitei noastre de a face cu regularitate exerciţii fizice, de a slăbi, de a fi mai productivi şi de a avea succes este înţelegerea modului în care funcţionează deprinderile. După cum arată Duhigg, valorificând această nouă ştiinţă, ne putem transforma afacerile, comunităţile şi vieţile noastre.

O examinare nouă a modului în care comportamentele de rutină ne iau în stăpânire şi un răspuns la întrebarea dacă sunt susceptibile de schimbare. Toate istorisirile povestite de Duhigg sunt fascinante în ele însele, dar capătă o cu totul altă dimensiune când se unesc cu modul autorului de a cerceta deprinderile.

Associated Press

În ultimii ani, au fost efectuate numeroase cercetări asupra modului în care suntem modelaţi de propriile deprinderi, o activitate ştiinţifică foarte frumos descrisă în noua carte a lui Charles Duhigg, „Puterea obişnuinţei“.

David Brooks, The New York Times

O carte de prima mână, bazată pe un volum impresionant de cercetări, scrisă într-un stil sprinten şi care găseşte echilibrul potrivit între seriozitatea intelectuală şi sfaturile practice despre modul în care putem scăpa de obişnuinţele noastre rele.

The Economist

Nu veţi mai avea niciodată exact aceeaşi viziune despre voi, despre organizaţia sau lumea voastră.

O carte amuzantă, agreabilă, fascinantă. O privire serioasă, îndreptată spre ştiinţa formării şi a modificării deprinderilor.

The New York Times Book Review