0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Autocunoaştere
  4. Teste pentru carieră, aptitudini şi selecţie
Carte

Teste pentru carieră, aptitudini şi selecţie

Teste pentru carieră, aptitudini şi selecţie. Editura Meteor Press
CumpărDetalii carte

Găsiţi-vă cariera ideală pe baza IQ-ului, personalităţii şi aptitudinilor

Autor(i): Jim Barrett
Editura: Meteor Press
Colecţia: Eficienţa în business
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 224 (13x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea aceasta are câteva obiective principale: să vă ofere orientare pentru alegerea unei cariere, să vă pregătească pentru situaţii de selectare şi să vă ajute în privinţa rezultatelor în muncă, prin creşterea randamentului personal şi în colaborarea cu alţii.

Prin rezolvarea testelor propuse, cei interesaţi să-şi descopere cele mai bune aptitudini personale se vor putea compara cu alţii, situându-se în mod corect pe o scară ce oglindeşte obiectiv posibilitatea de a avea succes în diferite domenii de activitate.

Încadrarea în funcţie de rezultatele obţinute într-un anumit tip de profil al aptitudinilor sporeşte nivelul de autocunoaştere, adăugând laturii motivaţionale evaluarea concretă a lucrurilor pe care le faceţi cel mai bine.

Tabloul de ansamblu este completat cu o secţiune destinată personalităţii, ce clarifică unele dimensiuni generale care sunt relevante muncii şi vă dă posibilitatea de a identifica sferele de activitate care vă pot oferi cele mai mari satisfacţii şi provocări.

Secţiunea finală Potrivirea profilului corelează şablonul caracteristicilor identificate cu categoriile de ocupaţii în care aptitudinile personale pot fi utilizate în mod ideal, cu un profit maxim.