0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Autocunoaștere
  4. Teste pentru carieră, aptitudini și selecție
Carte

Teste pentru carieră, aptitudini și selecție

Teste pentru carieră, aptitudini și selecție. Editura Meteor Press
Cumpăr

Găsiți-vă cariera ideală pe baza IQ-ului, personalității și aptitudinilor

Autor(i): Jim Barrett
Editura: Meteor Press
Colecţia: Eficiența în business
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 224 (13x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea aceasta are câteva obiective principale: să vă ofere orientare pentru alegerea unei cariere, să vă pregătească pentru situații de selectare și să vă ajute în privința rezultatelor în muncă, prin creșterea randamentului personal și în colaborarea cu alții.

Prin rezolvarea testelor propuse, cei interesați să-și descopere cele mai bune aptitudini personale se vor putea compara cu alții, situându-se în mod corect pe o scară ce oglindește obiectiv posibilitatea de a avea succes în diferite domenii de activitate.

Încadrarea în funcție de rezultatele obținute într-un anumit tip de profil al aptitudinilor sporește nivelul de autocunoaștere, adăugând laturii motivaționale evaluarea concretă a lucrurilor pe care le faceți cel mai bine.

Tabloul de ansamblu este completat cu o secțiune destinată personalității, ce clarifică unele dimensiuni generale care sunt relevante muncii și vă dă posibilitatea de a identifica sferele de activitate care vă pot oferi cele mai mari satisfacții și provocări.

Secțiunea finală Potrivirea profilului corelează șablonul caracteristicilor identificate cu categoriile de ocupații în care aptitudinile personale pot fi utilizate în mod ideal, cu un profit maxim.