0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Autoeducare
  4. 52 de schimbări uluitoare pentru a deveni mai fericit și mai sănătos
Carte

52 de schimbări uluitoare pentru a deveni mai fericit și mai sănătos

Autor(i): Brett Blumenthal
Editura: Niculescu
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 296 (22x22 cm)
Preţ: 34,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Când ți-ai propus ultima dată să-ți reorganizezi viața ca, după numai câteva zile, să te reîntorci la vechile obiceiuri?

Trebuie să recunoaștem că este mai ușor să vorbim despre schimbare, decât să o punem în practică, mai ales atunci când această transformare ne influențează sănătatea, iar noi avem un stil de viață relativ haotic.

Specialista în wellness Brett Blumenthal a pus la punct o strategie care să ne inspire și să ne motiveze să fim mai sănătoși și să ne schimbăm viața în bine. Această transformare nu se poate produce dintr-odată, dar nici nu este una extrem de greu de realizat.

Pe parcursul a 52 de săptămâni, autoarea propune câte o schimbare în fiecare săptămână și, după un an, cu siguranță te vei simți mai fericit și mai sănătos.

Filozofia propusă de Brett Blumenthal are în vedere trei reguli de bază:

  • o schimbare majoră este suma unor schimbări mai mici;
  • transformarea nu înseamnă să cădem în extreme;
  • micile schimbări ne motivează să mergem mai departe și să reușim ce ne-am propus.

Fiecare săptămână se concentrează asupra unui obiectiv: Hidratează-te suficient, Vezi partea plină a paharului, Fă exerciții de mobilitate, Consumă cereale integrale, Găsește-ți un hobby, înapoi la mama-natură sau Găsește-ți propria cale spirituală.

Cartea este concepută ca un ghid de wellness pe termen lung și este scrisă într-o manieră entuziastă, care ne invită într-o călătorie la sfârșitul căreia vom fi mai sănătoși și mai fericiți.