0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Autoeducare
  4. Adevăr sau minciună
Carte

Adevăr sau minciună

Fii sincer cu tine și cu ceilalți!

Autor(i): Marc Pistorio
Editura: Niculescu
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 312 (12x20 cm)
Preţ: 32,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

Dăunătoare copilului, minciunile și lucrurile nespuse rămân distrugătoare și la vârsta adultă. Cum să ieși din impasuri, să te cunoști mai bine și să ajungi la pacea interioară? Pentru Marc Pistorio, există o singură cale către fericirea care durează: autenticitatea.

Autenticitatea față de sine însuși. Este dificil să fii în relații bune cu ceilalți când nu ești împăcat cu tine însuți. Soluția este de a te întoarce la originea problemei și de a-l înfrunta pe cel care ești, fără a te minți.

Acest gen de introspecție este, însă, dificil. Trebuie să te privești fără subterfugii, integrând lucrurile de care ești mai puțin mândru, cele care te fac să te simți rușinat sau decepționat. E necesar să-ți pui întrebarea: Cine sunt cu adevărat? Și, în timp ce reflectezi la acest subiect, să-ți privești în față moștenirea afectivă.

Înțelegând realitatea profundă a propriei noastre istorii de viață, suntem capabili să-i înțelegem consecințele asupra opțiunilor din viața adultă.

Autenticitatea în cuplu. Pentru cei care trăiesc în cuplu sau care își doresc acest lucru, după ce a fost atinsă această zonă de siguranță cu sine însuși, totul este pregătit pentru a-l primi pe celălalt și a spera să-ți trăiești dragostea într-o frumoasă și dulce complicitate.

Autenticitatea față de copii. Rănile profunde vin, adesea, din copilărie. Rolul de părinte este, așadar, dintre cele mai importante. Din acest motiv, autorul ne propune trei reguli, dintre care prima este aceea de A SPUNE ADEVĂRUL copiilor noștri. Să le dăm posibilitatea de a pune întrebările la care noi să le răspundem, după cunoștințele noastre.