0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Dezvoltare personală
 3. Cărţi: Autoeducare
 4. Chiar dacă ţi-e frică.... acţionează! (CARTE AUDIO)
Carte

Chiar dacă ţi-e frică.... acţionează! (CARTE AUDIO)

Chiar dacă ţi-e frică.... acţionează! (CARTE AUDIO). Editura
Detalii carte

Autor(i): Dr. Susan Jeffers
Editura: ACT şi Politon
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 1 DVD (14x14 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Aceasta este varianta audio a cărţii „Acceptă-ţi teama, dar nu te lăsa inhibat de ea“, în lectura actriţei Dana Tapalagă, şiare o durată de 6 ore şi 39 de minute.

Cartea lui Susan Jeffers. „Chiar dacă ţi-e frică…acţionează!“, a fost publicată, până acum, în peste o sută de ţări şi tradusă în peste 30 de limbi.

Despre teamă s-au scris multe cărţi, frica va face parte din viaţa oricărui om întotdeauna, dar există metode de a învinge acest sentiment folosind în mod regulat anumite unelte.

Despre aceste unelte este vorba în cartea „Chiar dacă ţi-e frică…acţionează!“

Conceptele prezentate de Susan Jeffers sunt menite să fie folosite toată viaţa. Oricare v-ar fi teama, cartea audio de faţă vă va oferi revelaţii şi unelte cu care să vă îmbunătăţiţi semnificativ capacitatea de a face faţă oricărei situaţii. Treceţi dintr-un loc al durerii, paralizării şi depresiei, într-unul al puterii, energiei şi entuziasmului.

ATENŢIE: Audiobookul conţine şi exerciţii de relaxare (vizualizare ghidată). Nu le ascultaţi în timp ce şofaţi sau practicaţi alte activităţi care necesită atenţie totală.

Vă este frică de vorbitul în public, impunerea punctului de vedere, luarea de decizii, intimitate, schimbarea locului de muncă, singurătate, înaintarea în vârstă, şofat, pierderea unei persoane iubite, ruperea unei relaţii?

Nu sunteţi un caz izolat. În societatea de astăzi, frica pare a fi o epidemie. Îndrăzniţi să ascultaţi audiobookul de faţă şi oferiţi-vă revelaţii şi unelte cu care să vă îmbunătăţiţi semnificativ capacitatea de a face faţă oricărei situaţii.

Întotdeauna este nevoie de curaj pentru ca un om să îşi modeleze viaţa aşa cum ar vrea să fie. Schimbarea nu este uşoară niciodată.

Din audiobookul semnat de Susan Jeffers veţi învăţa:

 • Cum poate fi imposibil să faceţi o greşeală sau să luaţi o decizie greşită;
 • Cum să renunţaţi la programarea negativă;
 • Cum că este imposibil să fiţi înşelaţi;
 • Cum să spuneţi „da“ tuturor situaţiilor din vieţile dumneavoastră;
 • Cum să vă creşteţi nivelul respectului de sine;
 • Cum să deveniţi mai hotărâţi;
 • Cum să vă conectaţi la energia din interior;
 • Cum să daţi naştere la mai multă iubire, încredere şi satisfacţie;
 • Cum să simţiţi mai multă bucurie;
 • Cum să vă faceţi visurile să devină realitate;
 • Cum să vă percepeţi ca având un scop şi un rost.
Pentru a vă diminua temerile trebuie să vă dezvoltaţi mai mult încrederea în propria capacitate de a face faţă la orice vă apare în cale.Exerciţiile concepute şi prezentate de Susan Jeffers în audiobook sunt menite să vă conducă spre sursa uriaşă de putere dinlăuntrul dumneavoastră.

Scopul este acela ce a reuşi să faceţi faţă temerii într-un fel care vă permite să vă îndepliniţi ţelurile în viaţă. De fiecare dată când veţi întâlni ceva care vă forţează „să îi faceţi faţă“, respectul de sine vă va creşte considerabil.

Să ştiţi că puteţi face faţă la orice vă apare în cale reprezintă soluţia care vă permite să vă asumaţi riscuri sănătoase şi optimiste.