0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Autoeducare
  4. Cum să te bucuri de viață și de job
Carte

Cum să te bucuri de viață și de job

Cum să te bucuri de viață și de job. Editura Curtea Veche
Cumpăr
Autor(i): Dale Carnegie
Editura: Curtea Veche
Anul apariţiei: 2020
Pagini: 232 (14x21 cm)
Preţ: 40,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Pentru a fi fericiți atât în viața publică, cât și în cea personală, trebuie să conștientizăm faptul că epuizarea și lipsa succesului se bazează pe propriile noastre temeri, frustrări și resentimente și nu neapărat pe circumstanțe exterioare nefavorabile. Cu alte cuvinte, să realizăm cât de importantă este atitudinea noastră față de ceea ce ne oferă viața.

Cartea cuprinde diferite metode și sfaturi practice care să ne permită să ne bucurăm de ceea ce avem, să facem schimbările de care avem nevoie și să stabilim relații mai armonioase cu ceilalți. Veți descoperi astfel cum să vă păstrați entuziasmul și răbdarea atât la muncă, cât și acasă.

Unul dintre cele mai tragice lucruri pe care le-am văzut în natura umană este acela că tindem să amânăm viața. Noi toți visăm la grădina magică de trandafiri aflată la orizont, în loc să ne bucurăm de trandafirii care înfloresc sub fereastra noastră chiar acum.

Dale Carnegie

Nu-i vorba de ceea ce aveți, cine sunteți, unde vă aflați sau ce vă face fericiți ori nefericiți; contează ce credeți despre toate acestea.

Dale Carnegie