0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Autoeducare
  4. Cum să trăieşti o viaţă bună
Carte

Cum să trăieşti o viaţă bună

Cum să trăieşti o viaţă bună. Editura Litera Internaţional
CumpărDetalii carte

Poveşti cu suflet, ştiinţă surprinzătoare şi înţelepciune practică

Autor(i): Jonathan Fields
Editura: Litera Internaţional
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 304 (11x20 cm)
Preţ: 29,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Pe bune?… Altă carte care să îţi spună cum să trăieşti o viaţă bună? Nu avem destule?

Aşa ai fi tentat să crezi. Cu toate acestea, mai mulţi oameni ca niciodată duc o existenţă deconectată, neangajată, nesatisfăcătoare, plină de regrete, cu o stare de sănătate în declin şi pe pilot automat.

Orice s-ar întâmpla, nu e destul. Nu ştim în cine să avem încredere. Nu ştim ce e real şi ce e fantezie. Nu ştim cum şi de unde să începem şi nu vrem să mai pierdem nici un minut pe sfaturi care ne dau speranţă, apoi ne dezamăgesc irosindu-ne, în plus, timpul.

„Cum să trăieşti o viaţă bună“ este antidotul tău, un manual modern, practic şi provocator pentru o viaţă bine trăită. Nu trebuie să ai încredere oarbă sau să accepţi lucruri prosteşti; totul poate fi făcut imediat şi poate fi validat prin experienţa proprie.

Aflată la intersecţia dintre ştiinţă, spiritualitate şi căutările de o viaţă ale autorului de a învăţa din experienţa maeştrilor, această carte oferă un model simplu, dar puternic: „Găleţile vieţii bune“ care vor fi umplute în 30 de zile cu promisiunea de a-ţi redobândi ulterior existenţa.

Fiecare zi va aduce o idee nouă, practică şi plină de forţă, împreună cu o modalitate specifică de explorare gândită a revitaliza relaţiile profunde, pline de iubire şi compasiune, a cultiva vitalitatea şi uşurinţa plină de graţie şi a te lăsa mulţumit de felul în care contribui la bunăstarea lumii.