0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Autoeducare
  4. Flux. Psihologia fericirii
Carte

Flux. Psihologia fericirii

Flux. Psihologia fericirii. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Autor(i): Mihaly Csikszentmihalyi
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 400 (14x20 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Celebrele investigaţii ale psihologului Mihaly Csikszentmihalyi privind „experienţa optimală“ au arătat că o trăire este cu adevărat satisfăcătoare în prezenţa unei stări a conştiinţei numită „flux“. În starea de flux, oamenii trăiesc un sentiment profund de bucurie, creativitate şi implicare completă.

În această lucrare inovatoare, Csikszentmihalyi descrie modurile în care poate fi controlată această stare pozitivă, pentru a nu fi lăsată la voia întâmplării.

„Flux: psihologia fericirii“ ne învaţă cum, prin ordonarea informaţiei din conştiinţă, putem descoperi adevărata fericire şi putem creşte semnificativ calitatea vieţii.

Explorează o stare numită flux, sentimentul unei implicări totale într-o activitate creativă sau de joc.

Time

Principalul cercetător al „stării de flux“… Csikszentmihalyi răspunde din nou la întrebarea „Ce îi motivează pe oameni?“.

Newsweek

Csikszentmihalyi ajunge la o concluzie pe care o cunoaştem intuitiv cu toţii, în ciuda negării insistente (şi încurajate cultural) a acestui adevăr. Şi anume că nu ceea ce ni se întâmplă ne determină fericirea, ci modul în care interpretăm această realitate. O critică culturală de profunzime… Modul în care Csikszentmihalyi integrează cercetările privind conştiinţa, psihologia persoanei şi spiritualitatea este remarcabil.

Los Angeles Times

O adevărată inspiraţie.

Chicago Sun-Times