0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Autoeducare
  4. Gândeşti corect, te simţi perfect
Carte

Gândeşti corect, te simţi perfect

Gândeşti corect, te simţi perfect. Editura Amsta Publishing
CumpărDetalii carte

Ghid esenţial pentru a-ţi crea o stare de bine la nivel emoţional

Autor(i): Dr. Robert D. Isett
Editura: Amsta Publishing
Colecţia: Motivaţional
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 224 (13x20 cm)
Preţ: 30,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

În sfârşit o carte care ne arată realmente cum trebuie să procedăm pentru a ne redobândi fericirea şi starea de bine!

În foarte multe cazuri, rănile sau situaţiile neplăcute din trecut au făcut ca liniştea şi fericirea să fie nişte lucruri abstracte, de neatins. Acum, cu ajutorul inovatorului ghid al doctorului Isett, putem lăsa anxietatea, îngrijorarea, depresia sau dependenţa în urmă pentru a regăsi fericirea.

Viaţa nu ne oferă garanţia că vom învăţa cum ne putem simţi mai bine emoţional. Dacă nu am fost educaţi cum să avem grijă de noi şi cum să ne controlăm în mod eficient emoţiile, ne va fi foarte greu să fim fericiţi pentru un timp îndelungat.

Ne bazăm în mod excesiv pe substitute precum mâncare, muncă sau alcool pentru a ne susţine dispoziţia sau emoţiile, crescând astfel riscul apariţiei unor probleme mult mai serioase. Sau ne luptăm cu respectul de sine scăzut, anxietatea sau depresia şi încercăm să amortizăm aceste simptome cu ajutorul medicaţiei.

Descoperă în această carte un mod de gândire inovator, răspunsuri bine argumentate şi un set de instrumente atât de necesare în călătoria noastră către o stare de bine durabilă. Află cum să îţi gestionezi emoţiile şi cum să îţi sporeşti stima de sine, consolidându-ţi sănătatea şi bunăstarea emoţională.

„Gândeşti corect, te simţi perfect“ ne oferă un ajutor nepreţuit, de la prima şi până la ultima pagină. Exemplele practice, rezumatele capitolelor şi întrebările de îndrumare şi studiu, toate fac din această carte un ghid extrem de uşor de folosit.