0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Autoeducare
  4. Gândești corect, te simți perfect
Carte

Gândești corect, te simți perfect

Gândești corect, te simți perfect. Editura Amsta Publishing

Ghid esențial pentru a-ți crea o stare de bine la nivel emoțional

Autor(i): Dr. Robert D. Isett,
Editura: Amsta Publishing
Colecţia: Motivațional
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 224 (13x20 cm)
Preţ: 30,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


În sfârșit o carte care ne arată realmente cum trebuie să procedăm pentru a ne redobândi fericirea și starea de bine!

În foarte multe cazuri, rănile sau situațiile neplăcute din trecut au făcut ca liniștea și fericirea să fie niște lucruri abstracte, de neatins. Acum, cu ajutorul inovatorului ghid al doctorului Isett, putem lăsa anxietatea, îngrijorarea, depresia sau dependența în urmă pentru a regăsi fericirea.

Viața nu ne oferă garanția că vom învăța cum ne putem simți mai bine emoțional. Dacă nu am fost educați cum să avem grijă de noi și cum să ne controlăm în mod eficient emoțiile, ne va fi foarte greu să fim fericiți pentru un timp îndelungat.

Ne bazăm în mod excesiv pe substitute precum mâncare, muncă sau alcool pentru a ne susține dispoziția sau emoțiile, crescând astfel riscul apariției unor probleme mult mai serioase. Sau ne luptăm cu respectul de sine scăzut, anxietatea sau depresia și încercăm să amortizăm aceste simptome cu ajutorul medicației.

Descoperă în această carte un mod de gândire inovator, răspunsuri bine argumentate și un set de instrumente atât de necesare în călătoria noastră către o stare de bine durabilă. Află cum să îți gestionezi emoțiile și cum să îți sporești stima de sine, consolidându-ți sănătatea și bunăstarea emoțională.

„Gândești corect, te simți perfect“ ne oferă un ajutor neprețuit, de la prima și până la ultima pagină. Exemplele practice, rezumatele capitolelor și întrebările de îndrumare și studiu, toate fac din această carte un ghid extrem de ușor de folosit.