0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Autoeducare
  4. Manualul stimei de sine
Carte

Manualul stimei de sine

Manualul stimei de sine. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Autor(i): Dr. Glenn R. Schiraldi
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Biblioterapia
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 256 (13x20 cm)
Preţ: 29,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Această carte este o culegere de exerciţii. Nu, nu e ca la şcoală! Dar avem de a face cu o şcoală – aceea a stimei de sine. Cu un program organizat în etape clare.

Iar cartea e un curs practic, cu metode şi strategii eficiente şi cu teste de autoevaluare, care vă arată calea spre descoperirea esenţei sinelui şi a modului în care puteţi trăi frumos şi sănătos chiar şi atunci când furtunile ameninţă corabia cu care navigaţi pe mările existenţei.

Glenn R. Schiraldi, care a elaborat şi un program de management al stresului pentru Pentagon, vă arată cum să manevraţi cârma corabiei astfel încât să ieşiţi învingători în lupta cu dificultăţile care survin de-a lungul călătoriei voastre.

„Manualul stimei de sine“ este excelent şi practic, deoarece se bazează pe date ştiinţifice, oferă recomandări clare care vin din inimă şi se adresează inimilor cititorilor.

Steven E. Hobfoll, profesor la Centrul de Psihologie Aplicată, University of Kent

Bogată în strategii practice şi eficiente pentru dezvoltarea stimei de sine, cartea este utilă oricui doreşte să renunţe la gândirea negativă şi să înveţe să-şi aprecieze adevărata valoare.

Matthew McKay, coautor al bestsellerului „Self-Esteem“

Cei care urmează acest program fac, de fapt, o călătorie utilă spre o sănătate mintală mai solidă şi spre îmbunătăţirea calităţii vieţii lor.

Sharlene M. Weiss, profesor de medicină, psihiatrie şi psihologie la Şcoala de Medicină, University of Miami
  • Ce este stima de sine?
  • Cum o construim şi, mai ales, cum o reconstruim când o pierdem?
  • Care sunt abilităţile de care avem nevoie pentru a ne îmbunătăţi constant stima de sine de-a lungul vieţii?
  • De ce avem nevoie de stimă de sine?

Sunt întrebări la care Glenn R. Schiraldi, specialist în sănătate mintală şi preocupat de identificarea unor tehnici eficiente de gestionare a stresului, răspunde în „Manualul stimei de sine“.