0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Autoeducare
  4. Manualul stimei de sine
Carte

Manualul stimei de sine

Manualul stimei de sine. Editura Curtea Veche
Cumpăr
Autor(i): Dr. Glenn R. Schiraldi,
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Biblioterapia
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 256 (13x20 cm)
Preţ: 48,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Această carte este o culegere de exerciții. Nu, nu e ca la școală! Dar avem de a face cu o școală – aceea a stimei de sine. Cu un program organizat în etape clare.

Iar cartea e un curs practic, cu metode și strategii eficiente și cu teste de autoevaluare, care vă arată calea spre descoperirea esenței sinelui și a modului în care puteți trăi frumos și sănătos chiar și atunci când furtunile amenință corabia cu care navigați pe mările existenței.

Glenn R. Schiraldi, care a elaborat și un program de management al stresului pentru Pentagon, vă arată cum să manevrați cârma corabiei astfel încât să ieșiți învingători în lupta cu dificultățile care survin de-a lungul călătoriei voastre.

„Manualul stimei de sine“ este excelent și practic, deoarece se bazează pe date științifice, oferă recomandări clare care vin din inimă și se adresează inimilor cititorilor.

Steven E. Hobfoll, profesor la Centrul de Psihologie Aplicată, University of Kent

Bogată în strategii practice și eficiente pentru dezvoltarea stimei de sine, cartea este utilă oricui dorește să renunțe la gândirea negativă și să învețe să-și aprecieze adevărata valoare.

Matthew McKay, coautor al bestsellerului „Self-Esteem“

Cei care urmează acest program fac, de fapt, o călătorie utilă spre o sănătate mintală mai solidă și spre îmbunătățirea calității vieții lor.

Sharlene M. Weiss, profesor de medicină, psihiatrie și psihologie la Școala de Medicină, University of Miami
  • Ce este stima de sine?
  • Cum o construim și, mai ales, cum o reconstruim când o pierdem?
  • Care sunt abilitățile de care avem nevoie pentru a ne îmbunătăți constant stima de sine de-a lungul vieții?
  • De ce avem nevoie de stimă de sine?

Sunt întrebări la care Glenn R. Schiraldi, specialist în sănătate mintală și preocupat de identificarea unor tehnici eficiente de gestionare a stresului, răspunde în „Manualul stimei de sine“.