0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Autoeducare
  4. Micul ghid al talentului
#LoveDigital Social Media Growth Summit e un eveniment dedicat solopreneurilor, freelancerilor și coach-ilor, care, la fel ca tine, sunt gata să își amplifice prezența și influența în lumea social media.
Alătură-te celor 20+ experți și descoperă cum să-ți mărești impactul pe social media și să-ți crești afacerea online.
Înregistrează-te ACUM
Carte

Micul ghid al talentului

52 de ponturi pentru îmbunătățirea abilităților

Autor(i): Daniel Coyle
Editura: Publica
Colecţia: Publica pocket
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 160 (13x20 cm)
Preţ: 29,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Micul ghid al talentului“ este un manual pentru crearea unor circuite cerebrale mai rapide, ca să devii mai bun.

Este o carte bazată pe metode dovedite științific și testate, care te învață cum să îți îmbunătățești atât propriile abilități, cât și pe cele ale copiilor tăi sau ale organizației din care faci parte, indiferent că este vorba de sport, muzică, artă, matematică sau afaceri.

Rezultat al studiului de aproape cinci ani al celor mai cunoscute centre de excelență din lume și al interviurilor cu mari profesori și antrenori, „Micul ghid al talentului“ este o colecție de 52 de ponturi concise, care simplifică intimidanta complexitate a dezvoltării abilităților.

Este un ghid esențial pentru orice persoană, indiferent de vârstă, care și-a pus vreodată întrebarea „Cum pot deveni mai bun?“.

Această carte ar trebui înmânată fiecărui student în ziua absolvirii, fiecărui părinte în sala de nașteri, fiecărui director executiv în prima zi de muncă. Este un ghid al excelenței de o minunată simplitate, dar susținut de studii științifice solide.

Este foarte juvenil să rostești cuvinte hiperbolice precum „mi-a schimbat viața“, dar nu am cum să descriu altfel „Micul ghid al talentului“. Încă din prima jumătate de oră de lectură am început să pun în practică lucruri noi și nu m-am mai oprit de atunci. Genială. Și da, mi-a schimbat viața.

Tom Peters, autorul cărții „Brand You 50“