0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Psihologie
  3. Rațiunea mai presus de emoții
#LoveDigital Social Media Growth Summit e un eveniment dedicat solopreneurilor, freelancerilor și coach-ilor, care, la fel ca tine, sunt gata să își amplifice prezența și influența în lumea social media.
Alătură-te celor 20+ experți și descoperă cum să-ți mărești impactul pe social media și să-ți crești afacerea online.
Înregistrează-te ACUM
Carte

Rațiunea mai presus de emoții

Autor(i): Christine A. Padesky, Dennis Greenberger
Editura: Paralela 45
Colecţia: Cărți practice
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 304 (13x20 cm)
Preţ: 23,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Rareori se întâmplă ca o carte să-ți schimbe viața. O astfel de carte este „Rațiunea mai presus de emoții“.

Greenberger și Padesky au condensat înțelepciunea și știința din psihoterapie și au scris un manual ușor de înțeles, capabil să provoace această schimbare.

Această carte se pretează a fi citită, recitită și recomandată altora, de către terapeuți, pacienți și oameni care caută să-și îmbunătățească viața.

În ultimele decenii, terapia cognitivă a fost folosită cu succes pentru a ajuta pacienții care sufereau de depresie, atacuri de panică, fobii, furie, tulburări asociate stresului, probleme de relaționare în cuplu, în adicții precum abuzul de alcool și droguri, tulburări de alimentație și multe alte dificultăți care determină oamenii să vină la terapie.

Această carte îi învață pe cititori principiile centrale care au stat la baza succesului terapiei în toate aceste probleme.

„Rațiunea mai presus de emoții“ se va dovedi o importantă piatră de hotar în evoluția terapiei cognitive. Niciodată până acum nu au fost explicate pas cu pas secretele și tainele terapiei cognitive într-o manieră atât de accesibilă pentru publicul nespecializat.

Greenberger și Padesky furnizează întrebări orientative, sugestii, mementouri și fișe de lucru care au fost dezvoltate din propria lor practică în clinică - instrumente ce pot fi în același timp atât mobilul, cât și harta oamenilor aflați în căutarea unor schimbări fundamentale în viața lor.

Aceasta este o carte specială și rară, ce poate fi cu ușurință folosită în autoperfecționare sau ca ajutor în terapie