0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Autoeducare
  4. Schimbă-ți modul de gândire
Carte

Schimbă-ți modul de gândire

Schimbă-ți modul de gândire. Editura Amaltea
Autor(i): Dean Del Sesto
Editura: Amaltea
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 288 (14x21 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Pentru toți cei care vor să evolueze, să aibă o viață mai bună și succes pe plan personal sau profesional, Dean del Sesto propune o antologie de idei extrem de valoroase, care remodelează mintea și provoacă modul de gândire!

Fiecare idee poate fi aplicată imediat în viața de zi cu zi, făcând din cartea de față o resursă utilă și o sursă valoroasă de inspirație și de motivație, într-o lume în care lucrurile se desfășoară într-un ritm extrem de rapid!

Nu trebuie să te mulțumești cu ideea că viața ta va fi și mâine la fel ca azi și redefinește-ți existența pe toate planurile!

Cartea de față ne trezește la realitate, făcându-ne să ne analizăm și să ne schimbăm tiparele de zi cu zi, cele care ne blochează în mediocritate și care contribuie la acumularea frustrărilor. De la relațiile personale la cele de afaceri, adaptată la ritmul și identitatea fiecăruia dintre noi, ea ne oferă adevărate mostre de înțelepciune, care ne inspiră și ne ajută să ne schimbăm modul de gândire, dar și să avem o viață mult mai plină de însemnătate și de satisfacție.

Helen Steinkamp, cofondatoarea platformei Marketplace Women