0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Autoeducare
  4. Succesul ca mod de viață
Carte

Succesul ca mod de viață

Trezește-te din visare, acționează acum, preia controlul!

Autor(i): Bernard Roth
Editura: Niculescu
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 240 (16x23 cm)
Preţ: 27,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Bernie Roth este omul de bază și creierul organizației d.school de la Stanford. El este pentru noi toți o adevărată comoară a acestei școli. E impresionant felul în care ne prezintă, în această carte, cele mai bune dintre ideile sale.

David M. Kelley, fondatorul d.school la Universitatea Stanford, autorul bestsellerului „Creative Confidence“

„Succesul ca mod de viață“ este o capodoperă în care autorul descrie cum te poate ajuta gândirea creativă să-ți atingi scopurile cele mai ambițioase în viață. Oricine citește această carte înțelege imediat de ce Bernie este considerat unul dintre cei mai creativi și mai mari gânditori ai zilelor noastre.

Paul Hait, antreprenor, campion olimpic

Bernie Roth este un profesor magistral, care reușește să-și inspire studenții, să-i ilumineze, astfel încât aceștia să-și urmeze inima și gândurile pentru a-și modela viața așa cum își doresc. Această înțelepciune este pusă, în sfârșit, prin această carte, la dispoziția tuturor.

Tina Seeling, profesoară la Universitatea Stanford și autoarea lucrării „InsightOut“

Înainte de a recomanda altora design thinking-ul, aplică tu însuți această metodă de orientare și organizare. Vei vedea astfel că nu numai tu vei fi mai bun, dar și lumea din jurul tău va deveni una mai bună. „Succesul ca mod de viață“ este o sursă valoroasă de metode și instrumente, care te vor ajuta să-ți realizezi cel mai personal proiect al tău.