0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Autoeducare
  4. Succesul ca mod de viaţă
Carte

Succesul ca mod de viaţă

Succesul ca mod de viaţă. Editura Niculescu
CumpărDetalii carte

Trezeşte-te din visare, acţionează acum, preia controlul!

Autor(i): Bernard Roth
Editura: Niculescu
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 240 (16x23 cm)
Preţ: 27,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

Bernie Roth este omul de bază şi creierul organizaţiei d.school de la Stanford. El este pentru noi toţi o adevărată comoară a acestei şcoli. E impresionant felul în care ne prezintă, în această carte, cele mai bune dintre ideile sale.

David M. Kelley, fondatorul d.school la Universitatea Stanford, autorul bestsellerului „Creative Confidence“

„Succesul ca mod de viaţă“ este o capodoperă în care autorul descrie cum te poate ajuta gândirea creativă să-ţi atingi scopurile cele mai ambiţioase în viaţă. Oricine citeşte această carte înţelege imediat de ce Bernie este considerat unul dintre cei mai creativi şi mai mari gânditori ai zilelor noastre.

Paul Hait, antreprenor, campion olimpic

Bernie Roth este un profesor magistral, care reuşeşte să-şi inspire studenţii, să-i ilumineze, astfel încât aceştia să-şi urmeze inima şi gândurile pentru a-şi modela viaţa aşa cum îşi doresc. Această înţelepciune este pusă, în sfârşit, prin această carte, la dispoziţia tuturor.

Tina Seeling, profesoară la Universitatea Stanford şi autoarea lucrării „InsightOut“

Înainte de a recomanda altora design thinking-ul, aplică tu însuţi această metodă de orientare şi organizare. Vei vedea astfel că nu numai tu vei fi mai bun, dar şi lumea din jurul tău va deveni una mai bună. „Succesul ca mod de viaţă“ este o sursă valoroasă de metode şi instrumente, care te vor ajuta să-ţi realizezi cel mai personal proiect al tău.