0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Autoeducare
  4. Trucuri ale minții
#LoveDigital Social Media Growth Summit e un eveniment dedicat solopreneurilor, freelancerilor și coach-ilor, care, la fel ca tine, sunt gata să își amplifice prezența și influența în lumea social media.
Alătură-te celor 20+ experți și descoperă cum să-ți mărești impactul pe social media și să-ți crești afacerea online.
Înregistrează-te ACUM
Carte

Trucuri ale minții

Autor(i): Derren Brown
Editura: Curtea Veche
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 480 (13x20 cm)
Preţ: 50,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Ce este real și ce e doar iluzie? Care este granița dintre realitate și închipuire?

O vorbă înțeleaptă spune să crezi doar ceea ce vezi. Dar ce ți se înfățișează înaintea ochilor este, de multe ori, doar ceea ce crezi că vezi, ne asigură Derren Brown.

Mintea omenească se poate lăsa păcălită de aparențe în situațiile cele mai banale. Nu este grav: trebuie doar să înveți să faci diferențele care contează.

În „Trucuri ale minții“, Derren Brown dezvăluie o parte dintre tehnicile pe care le utilizează în spectacolele sale de iluzionism și magie, precum și unele tehnici de hipnoză.

Fascinantă și spirituală, cartea este un melanj de sfaturi și anecdote despre cât de ușor de păcălit sunt oamenii, dar și un ghid care îți arată cum să faci pasul decisiv de la a te lăsa înșelat până la a deveni un stăpân al iluziei.

Dacă ai șansa de a participa la unul dintre spectacolele lui Derren Brown, fii pregătit să vezi cum imposibilul devine posibil. Celebrul magician stăpânește iluzia ca nimeni altul, secretul măiestriei lui fiind un amestec bine dozat de magie, sugestie, psihologie, indicații amăgitoare și artă a spectacolului.

Derren Brown a știut din adolescență că va deveni magician. Cariera sa a început în anii studenției, când a studiat iluzionismul și hipnoza. Încă din acea perioadă, a susținut numere de prestidigitație în baruri și restaurante. Astăzi, Derren Brown este cel mai renumit magician britanic.

Cui nu-i plac numerele de magie, acele spectacole care n-au concurență nici măcar în industria cinematografică 3D? Suntem, mai mult ca niciodată, asaltați de așa-zise miracole, fabricate cu ajutorul tehnologiilor avansate. Iar marea bătălie se dă la nivel psihologic.

Derren Brown, în calitate de supererou care ne ghidează printre capcanele iluziei, demontează mituri și ne revelează modalități prin care putem lăsa celor apropiați o impresie de neuitat. Complicatele mecanisme ale percepției, memoriei și iluziei sunt redate simplu și accesibil. „Trucuri ale minții“ este o lectură folositoare, palpitantă și amuzantă.

Trucuri ale minții ni-l dezvăluie pe Derren Brown ca pe un geniu manipulator, fără ca acesta să recurgă la fierturi magice sau duhuri ale lămpii.

New Statesman

Dacă vezi pe cineva citind această carte, ocolește-l cu grijă.

The Guardian

Divulgă atât de multe dintre secretele artei sale… Sunt atâtea revelații, atâtea lucruri incitante de pus în practică.

Psychologies