0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Religie
  3. Cărți: Budism
  4. Drumuri spirituale
Carte

Drumuri spirituale

Mică antologie din cele mai frumoase texte tibetane

Autor(i): Matthieu Ricard
Editura: Școala Ardeleană
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 460 (13x20 cm)
Preţ: 46,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Un voiaj inițiatic pasionant în inima budismului…

Matthieu Ricard nu este numai unul dintre ambasadorii cei mai populari ai budismului în Franța, dar și un fidel mesager între această filosofie și occidentalii, tot mai numeroși, care sunt interesați de ea.

În afară de acest rol, el traduce, de patruzeci de ani de când trăiește în Orient, marile texte ale literaturii budiste tibetane. Este rodul muncii de o viață pe care ni-l propune de-a lungul acestei selecții a traducerilor.

Nu e o antologie exhaustivă, ci o alegere, destinată marelui public, a textelor pe care le-a descoperit și cultivat în propriul său drum spiritual – pe aceeași linie pe care se înscrie și „Arta Meditației“.

Reflectând esența căii budiste, comentată succesiv de Matthieu Ricard cu un remarcabil simț al pedagogiei, „Drumuri spirituale“ oferă o apropiere perfect accesibilă de filosofia fondată pe iubirea altruistă, compasiunea și dezvoltarea calităților umane: atâtea binefaceri pe care această carte le poate aduce fiecăruia în societatea noastră care suferă de individualism și de materialism.