0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Comunicare
  4. Arta conversației - Tongue Fu!
Carte

Arta conversației - Tongue Fu!

Autor(i): Sam Horn
Editura: Amaltea
Colecţia: Comunicare și PR
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 240 (13x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Scopul discipolilor Kung Fu, artă chineză a auto-apărării, este acela de a ieși cu față curată din atacurile împotriva integrității corporale.

Sam Horn, orator profesionist și consultant pentru nenumărate companii, te inițiază însă în tainele „Artei Conversației Tongue Fu“, menită să te scoată nevătămat, pe plan psihic, dintr-o situație neplăcută, spinoasă, prin alegerea atitudinilor și mai ales a „cuvintelor“ potrivite.

„Arta Conversației - Tongue Fu!“ devine astfel un veritabil manual al artelor marțiale mentale ale auto-apărării.

Magia incontestabilă a autoarei te va învăța cum să rămâi înțelept și lucid în inima unui conflict verbal, dar și cum să-l eviți, cum să te porți cu persoanele dificile, cum să fii un bun ascultător, cum să-i dezarmezi pe cei violenți din punct de vedere verbal, cum să poți spune NU, fără să fii încercat de remușcări, cum să aplanezi conflicte inutile cu clienții, ce să spui și ce mai ales să nu spui ca să nu regreți mai târziu că nu ți-ai înghițit la timp cuvintele.

Mai mult chiar, vei găsi și planuri de acțiune adaptate pentru diverse situații de viață, așa că nu-ți mai rămâne decât să deprinzi arta vorbitului ca la carte și cele mai bune ajutoare ale tale de acum înainte: „cuvintele conflictuale și cuvintele conciliante“.

Iată o carte fantastică, plină de „șmecherii“ verbale, menite să ne îndrepte atenția spre realizarea unor dialoguri constructive cu semenii noștri prin intermediul unei arte ideale de comunicare.