0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Comunicare
  4. Cum să vorbim în public
Carte

Cum să vorbim în public

Cum să vorbim în public. Editura
CumpărDetalii carte

Autor(i): Dale Carnegie
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Seria Dale Carnegie
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 272 (15x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Dale Carnegie este unul dintre cei mai celebri autori de lucrări care încurajează dezvoltarea şi formarea personală, renumit atât pentru elocvenţa discursurilor sale, cât şi pentru farmecul şi puterea de convingere de care dă dovadă în scris.

Cea mai bună mărturie a acestor calităţi, care l-ar fi putut transforma oricând într-un prozator de succes, este chiar lucrarea„Cum să vorbim în public“, care poate fi privită, fără îndoială, drept una dintre capodoperele sale.

Întâlnirea cu ideile lui Carnegie şi cu stilul său cuceritor îl poate convinge până şi pe cel mai sceptic dintre cititori să nu-i rateze nicio carte.

Aşa cum am descoperit în „Secretele succesului“, volumul scris de acelaşi autor, şi în „Cum să vorbim în public“ ni se spune că nimic nu este gratis.

Putem să devenim buni oratori doar dacă ne dorim cu adevărat acest lucru, dacă suntem dispuşi să depunem efort şi dacă exersăm fără încetare.

Booknation

Această lucrare este o introducere în arta discursului public, scrisă de maestrul prin excelenţă al oratoriei, Dale Carnegie. Cartea conţine o nemărginită bogăţie de informaţii şi sugestii despre cum să găsim tonul şi mijloacele potrivite pentru a ţine un discurs după toate regulile artei. Este o operă fascinantă, recomandată tuturor celor care doresc să-şi îmbunătăţească tehnicile de oratorie.

Barnes & Noble

„Cum să vorbim în public“ este cea mai bine vândută carte din toate timpurile pe această temă. Lucru care se datorează, fără îndoială, faptului că Dale Carnegie are o capacitate neîntrecută de a te motiva şi excelează ca orator. Cărţile şi cursurile lui se numără încă printre cele mai bine vândute lucrări din domeniul dezvoltării personale.

Booktopia

„Cum să vorbim în public“ este o carte din care putem spera să învăţăm cum să ne stăpânim emoţiile sau cum să ne construim discursul pentru a fi cât mai elocvenţi. Este o lucrare care demonstrează în chipul cel mai convingător tocmai acele principii şi metode pe care le recomandă cititorilor săi, având astfel o îndoită putere de convingere.

„Cum să vorbim în public“ păstrează ceva din farmecul unic cu care Dale Carnegie îşi seducea audienţele la începutul secolului trecut şi care nu pare să fi fost în niciun fel atenuat de trecerea deceniilor.

Tocmai de aceea, această carte se adresează, până la urmă, celor care vor să-şi îmbunătăţească discursul public şi acelora care vor să înveţe cum să-şi structureze mai bine ideile şi cum să ajungă la o mai bună înţelegere de sine.