0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Comunicare
  4. Cum să vorbim în public
Carte

Cum să vorbim în public

Autor(i): Dale Carnegie
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărți cheie
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 272 (15x20 cm)
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Dale Carnegie este unul dintre cei mai celebri autori de lucrări care încurajează dezvoltarea și formarea personală, renumit atât pentru elocvența discursurilor sale, cât și pentru farmecul și puterea de convingere de care dă dovadă în scris.

Cea mai bună mărturie a acestor calități, care l-ar fi putut transforma oricând într-un prozator de succes, este chiar lucrarea„Cum să vorbim în public“, care poate fi privită, fără îndoială, drept una dintre capodoperele sale.

Întâlnirea cu ideile lui Carnegie și cu stilul său cuceritor îl poate convinge până și pe cel mai sceptic dintre cititori să nu-i rateze nicio carte.

Așa cum am descoperit în „Secretele succesului“, volumul scris de același autor, și în „Cum să vorbim în public“ ni se spune că nimic nu este gratis.

Putem să devenim buni oratori doar dacă ne dorim cu adevărat acest lucru, dacă suntem dispuși să depunem efort și dacă exersăm fără încetare.

Booknation

Această lucrare este o introducere în arta discursului public, scrisă de maestrul prin excelență al oratoriei, Dale Carnegie. Cartea conține o nemărginită bogăție de informații și sugestii despre cum să găsim tonul și mijloacele potrivite pentru a ține un discurs după toate regulile artei. Este o operă fascinantă, recomandată tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească tehnicile de oratorie.

Barnes & Noble

„Cum să vorbim în public“ este cea mai bine vândută carte din toate timpurile pe această temă. Lucru care se datorează, fără îndoială, faptului că Dale Carnegie are o capacitate neîntrecută de a te motiva și excelează ca orator. Cărțile și cursurile lui se numără încă printre cele mai bine vândute lucrări din domeniul dezvoltării personale.

Booktopia

„Cum să vorbim în public“ este o carte din care putem spera să învățăm cum să ne stăpânim emoțiile sau cum să ne construim discursul pentru a fi cât mai elocvenți. Este o lucrare care demonstrează în chipul cel mai convingător tocmai acele principii și metode pe care le recomandă cititorilor săi, având astfel o îndoită putere de convingere.

„Cum să vorbim în public“ păstrează ceva din farmecul unic cu care Dale Carnegie își seducea audiențele la începutul secolului trecut și care nu pare să fi fost în niciun fel atenuat de trecerea deceniilor.

Tocmai de aceea, această carte se adresează, până la urmă, celor care vor să-și îmbunătățească discursul public și acelora care vor să învețe cum să-și structureze mai bine ideile și cum să ajungă la o mai bună înțelegere de sine.