0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Comunicare
  4. Marile detalii
Carte

Marile detalii

Marile detalii. Editura Publica

MICI schimbări generează MARI influențe

Autor(i): Noah J. Goldstein, Steve J. Martin, Robert B. Cialdini
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 352 (14x20 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


În prezent, ai nevoie în fiecare zi să convingi pe cineva de ceva – pe șeful tău, un coleg, un client, partenerul sau partenera, chiar și pe copiii tăi.

În lumea noastră modernă în care timpul este o resursă importantă, se naște o întrebare crucială la care „Marile DETALII“ te ajută să găsești un răspuns: care este cea mai mică schimbare pe care o poți face pentru a crește șansele tale de succes?

Cercetările recente în domeniile psihologiei sociale, economiei comportamentale și neuroștiinței au oferit o mai bună înțelegere în ceea ce privește modul în care se petrec schimbările ce au la bază persuasiunea. Din ce în ce mai mult, nu puterea argumentelor tale sau cât de multe informații oferi vor fi factorii care influențează cel mai mult, ci cadrul psihologic în care aceste informații sunt prezentate. Adevărul este că oricine își poate crește puterea de influențare – nu prezentând laborios mai multe informații sau utilizând stimulente și resurse costisitoare, ci prin modificări mici și simple în abordarea lor persuasivă, corelate cu motivații omenești adânc înrădăcinate.

În aceste pagini, trei renumiți cercetători din domeniul științei și practicii persuasiunii descriu un set de schimbări minore despre care cercetările au dovedit că pot crește semnificativ puterea de influențare.

Scrisă sub forma unei serii acaparante de peste 50 de observații din domeniul științei persuasiunii, cartea „Marile DETALII“ este un ghid indispensabil pentru oricine dorește să influențeze comportamentul altora într-un mod eficient și etic.

Pentru că atunci când vine vorba de a-i influența pe ceilalți, MICUL este noul MARE!

Martin, Goldstein și Cialdini – echipa de șoc a științei persuasiunii – au scris o carte pe deplin convingătoare și eminamente utilă. Într-o serie de capitole scurte și dinamice, aceștia explică ultimele cercetări realizate în întreaga lume și apoi folosesc cercetările respective pentru a oferi un arsenal de tehnici practice, care pot fi puse în aplicare pentru a influența comportamentul altora. Această carte este un adevărat tur de forță.

Dacă te-ai luptat vreodată să schimbi convingerile și comportamentele altora, există speranțe. „Marile DETALII“ oferă cele mai pătrunzătoare observații atât la nivel teoretic, cât și la nivel practic, provenite de la cei mai buni experți din lume în domeniul persuasiunii. Oricui îi pasă de influențare va citi această carte fascinantă.

Adam Grant, profesor la Wharton School și autorul bestsellerului „A da și a lua“

Dacă te-ai îndoit vreodată că schimbările mici pot face o diferență mare, această excelentă și pătrunzătoare carte te va convinge.