0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Comunicare
  4. Marile detalii
Carte

Marile detalii

Marile detalii. Editura Publica
CumpărDetalii carte

MICI schimbări generează MARI influenţe

Autor(i): Noah J. Goldstein, Steve J. Martin, Robert B. Cialdini
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 352 (14x20 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

În prezent, ai nevoie în fiecare zi să convingi pe cineva de ceva – pe şeful tău, un coleg, un client, partenerul sau partenera, chiar şi pe copiii tăi.

În lumea noastră modernă în care timpul este o resursă importantă, se naşte o întrebare crucială la care „Marile DETALII“ te ajută să găseşti un răspuns: care este cea mai mică schimbare pe care o poţi face pentru a creşte şansele tale de succes?

Cercetările recente în domeniile psihologiei sociale, economiei comportamentale şi neuroştiinţei au oferit o mai bună înţelegere în ceea ce priveşte modul în care se petrec schimbările ce au la bază persuasiunea. Din ce în ce mai mult, nu puterea argumentelor tale sau cât de multe informaţii oferi vor fi factorii care influenţează cel mai mult, ci cadrul psihologic în care aceste informaţii sunt prezentate. Adevărul este că oricine îşi poate creşte puterea de influenţare – nu prezentând laborios mai multe informaţii sau utilizând stimulente şi resurse costisitoare, ci prin modificări mici şi simple în abordarea lor persuasivă, corelate cu motivaţii omeneşti adânc înrădăcinate.

În aceste pagini, trei renumiţi cercetători din domeniul ştiinţei şi practicii persuasiunii descriu un set de schimbări minore despre care cercetările au dovedit că pot creşte semnificativ puterea de influenţare.

Scrisă sub forma unei serii acaparante de peste 50 de observaţii din domeniul ştiinţei persuasiunii, cartea „Marile DETALII“ este un ghid indispensabil pentru oricine doreşte să influenţeze comportamentul altora într-un mod eficient şi etic.

Pentru că atunci când vine vorba de a-i influenţa pe ceilalţi, MICUL este noul MARE!

Martin, Goldstein şi Cialdini – echipa de şoc a ştiinţei persuasiunii – au scris o carte pe deplin convingătoare şi eminamente utilă. Într-o serie de capitole scurte şi dinamice, aceştia explică ultimele cercetări realizate în întreaga lume şi apoi folosesc cercetările respective pentru a oferi un arsenal de tehnici practice, care pot fi puse în aplicare pentru a influenţa comportamentul altora. Această carte este un adevărat tur de forţă.

Dacă te-ai luptat vreodată să schimbi convingerile şi comportamentele altora, există speranţe. „Marile DETALII“ oferă cele mai pătrunzătoare observaţii atât la nivel teoretic, cât şi la nivel practic, provenite de la cei mai buni experţi din lume în domeniul persuasiunii. Oricui îi pasă de influenţare va citi această carte fascinantă.

Adam Grant, profesor la Wharton School şi autorul bestsellerului „A da şi a lua“

Dacă te-ai îndoit vreodată că schimbările mici pot face o diferenţă mare, această excelentă şi pătrunzătoare carte te va convinge.