0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Creativitate
  4. Originalii
Carte

Originalii

Originalii. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Nonconformiştii care fac lumea să progreseze

Autor(i): Dr. Adam Grant,
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 408 (20x14 cm)
Preţ: 55,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Folosind studii şi istorii surprinzătoare, din domenii variate precum afacerile, politica, sportul şi divertismentul, Grant explorează în cartea sa, „Originalii“, modul în care poţi recunoaşte o idee bună şi în care poţi vorbi deschis fără să fii redus la tăcere.

Autorul analizează metodele prin care se alcătuieşte o coaliţie, prin care se alege momentul potrivit pentru acţiune şi prin care se pot controla frica şi îndoiala.

În plus, autorul arată cum se poate ajunge la idei inovatoare şi pătrunzătoare prin simpla respingere a conformismului şi prin îmbunătăţirea statu-quoului.

În acest sens, Adam Grant dă o serie de exemple care, la prima vedere, par greu de crezut:

  • o angajată de la Apple care l-a sfidat pe Steve Jobs deşi se afla cu trei trepte ierarhice mai jos decât el;
  • o analistă care a desfiinţat secretomania din cadrul CIA;
  • un miliardar magician al finanţelor, care îi concediază pe angajaţi dacă nu sunt în stare să-l critice.

După ce am lansat sute de afaceri – de la linii aeriene până la trenuri, de la muzică până la telefonie mobilă şi, în prezent, o linie spaţială – cele mai mari dintre provocările şi succesele mele s-au născut din faptul că i-am convins pe alţi oameni să vadă lumea într-un mod diferit. „Originalii“ scoate la iveală cum se poate face acest lucru şi vă va ajuta să fiţi o sursă de inspiraţie a creativităţii şi schimbării.

„Originalii“ este o lectură fascinantă şi revelatoare, care vă va ajuta nu doar să vă recunoaşteţi propriile daruri unice, dar şi să găsiţi puterea de a sfida ştiinţa convenţională, pentru a le trezi la viaţă. Folosind studii surprinzătoare şi poveşti fascinante, Adam Grant ne arată cum să susţinem ideile noi, cum să spulberăm acele mituri persistente care ne ţin pe loc şi cum să ne schimbăm nu numai viaţa, ci şi lumea în care trăim.

Arianna Huffington, cofondator şi redactor-şef al ziarului The Huffington Post şi autoarea cărţii „Succesul redefinit“

O lectură obligatorie, de maximă urgenţă, o lucrare fundamentală care vă va surprinde cu fiecare pagină. Adam Grant ne-a reconfigurat aşteptările legate de ceea ce înseamnă să fii creativ şi ceea ce este necesar pentru a face o diferenţă. Dăruiţi această carte cuiva la care ţineţi.

Lumea se schimbă cu o viteză uluitoare. Avem tot mai multă informaţie şi tot mai puţină cunoaştere. Inovaţia şi creativitatea sunt mai valoroase ca niciodată în aceste timpuri. Cum facem să eliberăm forţa creatoare a fiecărui membru din echipă şi nu doar a vârfurilor? Cum transformăm ideile noi în acţiuni fezabile şi durabile? Cum motivăm această forţă pe termen lung? Sunt doar câteva dintre întrebările actuale ale oricărui lider, iar această carte oferă o perspectivă complexă asupra posibilelor răspunsuri. Lectură plăcută!

Bogdan Ion, Country Managing Partner EY România & Moldova