0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Creativitate
  4. Dezordonat
Carte

Dezordonat

Dezordonat. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Puterea dezordinii de a ne transforma viaţa

Autor(i): Tim Harford
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 360 (20x14 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

În această carte, Tim Harford vorbeşte despre beneficiile dezordinii: explică motivele pentru care este important să fim dezordonaţi, pentru care rezistăm tentaţiei de a fi astfel şi cele pentru care ar trebui să acceptăm dezordinea ca pe un fapt real.

Pornind de la o serie de cercetări din neuroştiinţă, psihologie şi ştiinţe sociale şi de la exemple captivante de oameni care fac lucruri extraordinare, Tim Harford încearcă să explice că printre valorile umane general acceptate – de exemplu, creativitatea, receptivitatea şi energia – ar trebui să se afle şi dezordinea, confuzia şi problemele pe care le generează acestea.

De la studioul de înregistrare al muzicianului Brian Eno la Memorialul Lincoln şi Martin Luther King Jr. şi de la sala de întâlniri la sala de clasă, dezordinea se află la baza modului în care inovăm, în care atingem performanţa sau în care interacţionăm unii cu alţii – pe scurt, a modului în care atingem succesul.

Din paginile acestei cărţi veţi învăţa care sunt legăturile nebănuite dintre creativitate şi dezordine, veţi înţelege cum schimbările bruşte de plan, oamenii necunoscuţi şi evenimentele neprevăzute, care, altminteri, vă enervează şi vă provoacă teamă, vă pot ajuta să aveţi idei bune şi să generaţi noi oportunităţi.

În plus, veţi ajunge să înţelegeţi că sub masca înclinaţiei naturale spre organizare stă o fragilitate care ne împiedică să inovăm.

O carte absolut fascinantă. Tim Harford demonstrează că, dacă vrei să fii creativ şi energic, ai nevoie de puţin mai multă dezordine în viaţa ta.

Adam Grant, autorul cărţii „A da şi a lua“ şi „Originalii“

„Dezordonat“ merge dincolo de discursurile învechite despre birourile peste care domină haosul, considerate un semn al creativităţii, şi analizează în profunzime noţiunea de dezordine.

Autorul explică haosul pe care îl pot genera obiectivele rigide, modul în care liderii imprevizibili ajung să aibă succes şi faptul că flexibilitatea şi improvizaţia pot face diferenţa.

The Washington Post

Fiecare carte scrisă de Tim Harford este un motiv de sărbătoare.

În viaţă, uneori e uşor, alteori e greu şi, câteodată, planurile zilnice nu se pot ajusta în cazul unor evenimente neaşteptate. De aceea te invităm să parcurgi această carte şi să descoperi cum să evadezi din ordine pentru a fi creativ şi pentru a excela în ceea ce întreprinzi.

UniCredit Bank