0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Diverse
  3. Elemente fundamentale de cultură şi civilizaţie chineză
Carte

Elemente fundamentale de cultură şi civilizaţie chineză

Elemente fundamentale de cultură şi civilizaţie chineză. Editura Integral
CumpărDetalii carte

Autor(i): Ye Lang, Zhu Liangzhi
Editura: Integral
Colecţia: China Integral
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 368 (13x20 cm)
Preţ: 89,99 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

În urma dezvoltării rapide a economiei şi a creşterii puterii Chinei, influenţa sa la nivel mondial a devenit tot mai mare.

În anul 2008 Beijing a organizat Jocurile Olimpice, iar în 2010, la Shanghai, s-a desfăşurat Expoziţia Mondială, ceea ce demonstrează cum China, cu o civilizaţie de mai multe mii de ani, îşi susţine deschiderea faţă de ţările lumii la un nivel fără precedent.

Într-un astfel de moment istoric, societatea internaţională îşi îndreaptă atenţia asupra Chinei mai mult decât oricând, prieteni din toate ţările lumii dorindu-şi foarte mult să-şi sporească cunoştinţele despre cultura chineză, cu o abordare mai serioasă, mai activă şi mai profundă decât până acum.

Într-un cuvânt, am dori ca, prin intermediul acestei cărţi, cititorii să obţină nu doar câteva cunoştinţe superficiale privitor la cultura chineză, ci să poată pătrunde în stratul de adâncime al acesteia, să intre în lumea spiritului chinezesc, să simtă şi să cuprindă valorile fundamentale ale culturii chineze, să dobândească o cunoaştere profundă a culturii chineze.

Din punct de vedere literar putem spune că ne-am străduit să folosim un stil cât mai simplu şi mai clar, dar cu şarm şi cu caracter chinezesc. În acelaşi timp, am ales cu multă grijă câteva sute de imagini, sperând ca aceste fotografii să ilustreze cele scrise şi să aducă bucurie cititorului.