0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Alimentaţie sănătoasă
  3. Studiul China
Carte

Studiul China

Studiul China. Editura
CumpărDetalii carte

Cel mai complex studiu asupra nutriţiei

Autor(i): dr. Thomas Colin Campbell, Thomas Campbell II
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Vindecă natural
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 528 (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Studiul China“ este cea mai importantă carte despre nutriţie şi sănătate publicată în ultimii 75 de ani şi care a devenit rapid un bestseller vânzându-se în peste 100.000 de exemplare în ţări precum SUA, China, Japonia, Rusia, Turcia, Ungaria, Germania, Franţa, Brazilia, Serbia, Polonia, Nigeria etc.

Cartea „Studiul China“ descrie cel mai complet studiu asupra nutriţiei din ultimii 50 ani şi a fost efectuat de un cercetător american independent.

Mesajul cărţii e foarte important pentru noi toţi: hrana pe care o consumăm ne poate schimba viaţa, în bine sau în rău.

Cartea dărâmă, cu argumente solide şi bine documentate, multe mituri din alimentaţia modernă.

De unde vine numele de „Studiul China“? De la faptul că acest studiu s-a făcut pe o numeroasă populaţie rurală şi semi-rurală din China. Studiul a început în 1983 şi continuă şi în prezent. În plus autorul a făcut numeroase experienţe pe animale şi a studiat o mulţime de alte studii ştiinţifice care susţin concluziile din „Studiul China“.

Rezultatele „Studiului China“ sunt uimitoare şi îngrijorătoare în acelaşi timp.

Încă din antichitate se ştia că alimentele devin corpul nostru şi că suntem ceea ce mâncăm. Calitatea hranei pe care o consumăm determină starea noastră de sănătate.

Nu trebuie să fii medic ca să-ţi dai seama că tot mai mulţi copii sunt bolnăvicioşi sau sunt născuţi cu diverse handicapuri, tineri sunt deja obosiţi şi astenici, adulţii au multe boli cronice, iar mulţi dintre bătrâni sunt aproape invalidaţi de bolile lor. Consumul de medicamente a crescut atât de mult încât s-a ajuns la aberanta situaţie în care multe persoane au uitat că sănătatea este starea normală a fiinţei şi cred că sunt bolnave pentru că nu consumă medicamente. Oamenii petrec mai mult timp la cozi la cabinetele medicale şi la farmacii, decât la un spectacol sau o plimbare în parc.

Din cartea „Studiul China“, aflăm pe baze statistice bine documentate că alimentaţia nesănătoasă este cea care favorizează apariţia unor boli severe precum cancerele, diabetul, obezitatea, bolile de inima şi bolile auto-imune. De aici aflăm că excesul de alimente animale provoacă tulburări metabolice importante, atât la copii cât şi la adulţi.

„Studiul China“ este cea mai convingătoare dovadă de până acum referitoare la provenienţa bolilor de inimă, a cancerului şi a altor boli grave larg răspândite în Occident.

Fiind susţinut de studii bine documentate şi confirmate de alţi cercetători, precum şi de statistici copleşitoare „Studiul China“ este cel mai solid argument pentru o dietă vegetariană ca mod de viaţă sănătos.

Dacă optezi pentru a mânca şuncă şi ouă la micul dejun, uar apoi pentru a lua medicamente ca să-ţi reduci colesterolul, este dreptul tău. Dacă îţi pasă însă cu adevărat de sănătatea ta, atunci citeşte cât mai repede cartea „Studiul China“ şi pune cât mai urgent în aplicare principiile descrise în ea. Dacă vei acorda atenţie sfaturilor din acest studiu remarcabil, corpul tău îţi va fi recunoscător în fiecare zi de acum înainte.

Dacă doreşti să-ţi îmbunătăţeşti sănătatea, performanţele şi succesul citeşte „Studiul China“. Acesta conţine recomandări ştiinţifice autorizare cu privire la cât de multe proteine avem nevoie şi de unde trebuie să le luăm.

Toţi cei preocupaţi de actuala epidemie de obezitate, boli de inimă, cancer, diabet şi alte boli grave, de starea lor de sănătate şi de uluitorul impact al dietei occidentale în plan social şi asupra mediului înconjurător vor găsi soluţii practice în cartea „Studiul China“.

„Studiul China“ se bazează pe cercetări detaliate nu pe speculaţii gen Zone, Atkins şi alte mode alimentare actuale. Un lucru de apreciat la această carte este faptul că autorul nu ne oferă doar concluziile sale, el nu ţine predici, nu recomandă nimănui ce să mănânce şi ce nu. El ne oferă oferă posibilitatea de a face singuri alegeri după ce am luat cunoştinţă de opţiunile pe care le avem şi de consecinţele acestor alegeri.

Un articol despre cartea „Studiul China“ puteţi citi şi pe Formula-As.ro: Cancerul şi alimentaţia - „Studiul China“.

Cuprinsul cărţii: „Studiul China“

  • Prefaţa ediţiei în limba română
  • Mulţumiri
  • Prefaţă
  • Cuvânt înainte
  • Introducere
  • Studiul China
    • Probleme întâmpinate, soluţii necesare
    • Un templu al proteinelor
    • Stoparea cancerului
    • Lecţii din China
  • Bolile abundenţei/bogăţiei
    • Inimi zdrobite
    • Obezitatea
    • Diabetul
    • Cancere frecvent întâlnite
    • Boli autoimune
    • Efecte cu spectru larg
  • Ghidul alimentaţiei corecte
  • De ce nu aţi mai auzit aşa ceva până acum?
    • Partea întunecoasă a ştiinţei!
    • Reducţionismul ştiinţific!
    • „Ştiinţa“ industriei
    • Guvernul: în slujba poporului?
    • Sănătatea cui e protejată prin marea medicină?
    • Istorii care se repetă!
  • Anexe:
    • Întrebări şi răspunsuri
    • Proiectul experimental „Studiul China“
    • Filiera „vitaminei“ D
    • Referinţe
    • Index