0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Evoluție spirituală
  4. Bucuria de a trăi
Carte

Bucuria de a trăi

Descifrarea secretului și a științei fericirii

Autor(i): Yongey Mingyur Rinpoche, Eric Swanson
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Biblioterapia
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 368 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Toată lumea dorește să aibă o viață plină de bucurii și de satisfacții! Unii aleg calea științei, alții îmbrățișează religia și practica spirituală. Dar oare aceste două abordări se exclud în mod necesar?

Un studiu recent referitor la efectele meditației asupra creierului a descoperit că, atunci când subiectul începe să mediteze, activitatea neuronală dintr-o anumită zonă, presupusă a avea legătură cu starea de fericire, s-a intensificat într-o incredibilă proporție de 700%!

Subiectul în cauză era călugărul budist Yongey Mingyur Rinpoche, căruia i-a fost atribuită, în revistele Time și National Geographic, calitatea de „cel mai fericit om de pe Pământ“.

O carte fascinantă, bine documentată și ușor de citit.

Buddhadharma

Mingyur Rinpoche evidențiază legătura esențială dintre budism și fizica și neuroștiința contemporană. Prin cultivarea gândurilor pozitive, cum ar fi cele legate de iubire și de compasiune, și prin transformarea capacității noastre mintale limitate într-o libertate infinită putem să atingem claritatea minții și a cunoașterii – adevărata fericire. Citiți această carte!

Richard Gere

O admirabilă sinteză a budismului în conexiune cu știința modernă, cartea lui Yongey Mingyur Rinpoche este un punct de cotitură în dezvoltarea neuroștiinței contemplative… o lectură absolut necesară pentru toți cei interesați de cauzele și de consecințele fericirii.

Richard J. Davidson, profesor de psihologie și psihiatrie, Universitatea din Wisconsin-Madison

Bucuria de a trăi pune bazele științifice ale capacității noastre de a atinge iluminarea.

Yongey Mingyur Rinpoche dezvăluie secretele științei meditației, într-un ghid practic care vă ajută să vă recuperați echilibrul interior și să descoperiți capacitățile infinite ale minții. Tehnicile din volumul de față vă vor permite să vă analizați trăirile, gândurile și sentimentele și să descoperiți ce trebuie să faceți pentru a fi fericiți.

Datorită capacității sale extraordinare de a prezenta străvechea înțelepciune a Tibetului într-o manieră nouă și atractivă, Yongey Mingyur Rinpoche este unul dintre cei mai îndrăgiți maeștri budiști ai zilelor noastre.

Învățăturile sale, bazate atât pe experiențe personale, cât și pe cercetările științifice moderne, pun în evidență avantajele spirituale și fiziologice ale meditației.