0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Dezvoltare personală
 3. Cărţi: Feminitate
 4. Menopauza poate fi învinsă!

PROMOȚIE

Până în 7 decembrie

Reduceri între 12% și 30% la peste 1700 de titluri

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.

Carte

Menopauza poate fi învinsă!

Menopauza poate fi învinsă!. Editura Venusiana
CumpărDetalii carte

Autor(i): Monica Paşcalău,
Editura: Venusiana
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 281 (21x27 cm)
Preţ: 40,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Perioada menopauzei, ce le sperie pe multe femei care nu au făcut eforturi susţinute şi adecvate pentru a-şi suspenda menstruaţia, poate marca debutul unei vieţi armonioase şi chiar înfloritoare, dacă suntem capabile să înţelegem aşa cum se cuvine şi mai ales să corectăm în timp util unele obiceiuri nefavorabile, dizarmonioase, nefaste.

Medicina aşa-zis clasică propune să tratăm menopauza doar prin terapie hormonală de substituţie, terapie ce include unele contraindicaţii. În plus, efectele secundare ce sunt declanşate cu acea ocazie sunt evidente şi cel mai adesea inevitabile.

Luând act de toate aceste obstacole ce sunt vădite şi multiple în cadrul medicinii clasice, am ales să preconizăm alte metode ce sunt perfect naturale şi eficiente.

Atunci când sunt puse în aplicare în mod constant şi sistematic, toate acestea ne ajută să găsim răspunsuri practice prin integrarea înţeleaptă a anumitor metode naturale ce au fost verificate de-a lungul timpului.

Este evident că medicina alternativă a devenit în ultimii ani din ce în ce mai răspândită atât în întreaga lume, cât şi în ţara noastră. Mai ales femeile se îndreaptă cu multă încredere şi entuziasm către medicina alternativă, pentru a-şi trata cu succes, pe căi perfect naturale, feluritele boli curente.

Terapia ce se bazează pe plante medicinale adecvate, administrate sub formă de pulbere are nenumărate efecte benefice, care nu implică apoi efecte secundare nefaste, aşa cum prezintă imensa majoritate a medicamentelor de sinteză.

Din nefericire, medicina alopată oferă doar soluţii chimice, dizarmonioase, artificiale la o stare firească şi oarecum naturală a femeii ce se află la menopauză.

Având în vedere toate acestea am ajuns să ne întrebăm: este oare aceasta soluţia cea mai bună? Este în interesul sănătăţii depline a femeilor abordarea doar prin medicamente de sinteză a menopauzei?

Răspunsul la toate aceste întrebări, dar şi multe alte sfaturi eminamente practice le veţi afla din paginile inspiratoare ale cărţii de faţă. Veţi descoperi că abordăm într-o nouă perspectivă, perfect naturală, echilibrantă şi armonioasă problema spinoasă a menopauzei.

În cadrul acestei lucrări veţi vedea că analizăm inclusiv multe modalităţi perfect naturale, ce sunt de un real folos, atât pentru prevenirea apariţiei menopauzei, cât şi pentru ameliorarea pe o cale perfect naturală a simptomelor ei.

De asemenea vă oferim unele chei valoroase care vă vor fi de un real folos pentru reglarea pe cale naturală a sistemului hormonal.

Medicinile naturale, valoroase, din care ne-am inspirat pentru a structura această lucrare pot fi considerate pe bună dreptate veritabile „guri de oxigen“, care îl ajută pe medicul ce doreşte să iasă din cercul vicios medico-ştiinţific impulsionându-l astfel să intre într-un domeniu holistic în care atât spiritul, cât şi trupul nu sunt văzute ca fiind disociate, ci sunt corelate într-o tainică şi continuă interacţiune benefică permanentă.

O mare parte din succesul medicinilor orientale străvechi se datorează rafinamentului lor, care uneori este extrem, şi care se bazează pe o experienţă milenară a rezolvării şi eliminării constructive a dizarmoniilor şi a contradicţiilor.

A înţelege aşa cum se cuvine principiile medicinei alternative, care ţine cont de ansamblul conştiinţă–trup–spirit, îi permite femeii ce este capabilă să înţeleagă toate acestea să asculte glasul înţelepciunii inimii. Ea va putea descoperi astfel pas cu pas o perspectivă de ansamblu ce se poate dovedi a fi profund transformatoare, salvatoare, şi care, în ansamblul ei, este optimistă.

În măsura în care toate aceste aspecte sunt descoperite din aproape în aproape, prin intermediul gramelor de practică, ele ne oferă diamantele de care noi, femeile, avem nevoie spre a trăi perioada

corespunzătoare menopauzei cu totul altfel, dintr-o altă perspectivă, creatoare, ba chiar regenerantă.

Cuprinsul cărţii: „Menopauza poate fi învinsă!“

 • Introducere
 • Ce este menopauza
 • Echilibrul hormonal şi influenţa lui asupra ciclicităţii biologice feminine
 • Tulburările menopauzei
 • Cum să ne hrănim la menopauză
 • Îngrijirea trupului prin căi naturale şi armonioase
 • Medicina tradiţională naturală - fitoterapia
 • Viziunea Ayurvedei asupra menopauzei
 • Medicinile complementare - o soluţie inteligentă la menopauză
 • Practica yoga atentă şi perseverentă ajută din plin la stoparea simptomelor menopauzei
 • Metode neconvenţionale, inedite pentru prevenirea menopauzei
 • O viaţă sexuală amoroasă împlinitoare ne ţine departe de menopauză
 • O viziune holistică
 • Glosar
 • Anexă
 • Bibliografie