0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Dezvoltare personală
 3. Cărți: Iertare
 4. Iertarea
Carte

Iertarea

Coperta cărții: Iertarea – Cea mai mare putere vindecătoare de la editura Adevăr Divin.
Cartea: Iertarea – Cea mai mare putere vindecătoare
Autor: Dr. Gerald G. Jampolsky,
Editura: Adevăr Divin
Cumpăr

Cea mai mare putere vindecătoare

Autor(i): Dr. Gerald G. Jampolsky,
Editura: Adevăr Divin
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 133 (13x20 cm)
ISBN:9789738859180
Preţ: 28,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea „Iertarea: cea mai mare putere vindecătoare“ este scrisă într-un limbaj simplu și accesibil. Ea explică de ce atât de mulți oameni consideră că este atât de greu să ierte și de ce cramponarea de durerea provocată de ceilalți reprezintă de fapt o decizie de a suferi.

Cartea analizează factorii care ne fac să refuzăm iertarea și felul în care justifică mintea noastră acest lucru.

În continuare, ea prezintă efectele secundare toxice ale incapacității de a ierta și dezastrul pe care îl provoacă aceasta asupra corpului nostru și în viața noastră.

Dar mai presus de orice, cartea prezintă beneficiile incredibile ale acestui act simplu care este iertarea.

Autorul relatează numeroase întâmplări care au darul de a ne deschide inimile în fața miracolelor care se pot petrece atunci când acceptăm faptul că nimeni nu merită să fie exclus de la iubirea noastră.

De-a lungul cărții „Iertarea: cea mai mare putere vindecătoare“ sunt citate diferite aforisme care ne reamintesc de virtutea iertării și care pot fi folosite ca afirmații pozitive. Repetate zilnic, ele ne pot ajuta să ne schimbăm radical viața, eliberându-ne de suferințele trecutului dureros.

Iubirea poate vindeca lumea, iar iertarea este catalizatorul care permite acest lucru. Cartea lui Gerald Jampolsky reprezintă o lectură obligatorie pentru toți cei interesați de transformarea personală și globală a acestei lumi.

John Gray, autor al cărții „Bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus“

Nu te limita doar să citești această carte. Inspiră și expiră înțelepciunea ei în fiecare zi. Este o carte cu adevărat înălțătoare.

Lumea conflictuală în care trăim are astăzi mai multă nevoie de iertare ca oricând, căci fără iertare nu se poate vorbi de o vindecare autentică. Așa cum explică pe larg Jampolsky, destinul nostru depinde adeseori de măsura în care știm să iertăm.

Jerry Jampolsky este un promotor al păcii. Opera lui de o viață, referitoare la iertare, reprezintă fundamentul atingerii stării de pace interioară, dar și al păcii planetare. Această carte simplă, ilustrată cu numeroase povești inspirate și capabile să îți transforme viața, prezintă pașii concreți prin care ne putem dezvolta capacitatea de a ierta. Dacă vom fi dispuși să facem acești pași, spiritul nostru va renaște, desăvârșind miracolul vindecării.

Cuprinsul cărţii: „Iertarea“

 • Cuvânt înainte
 • Mulțumiri
 • Introducere
 • Cuvânt adresat cititorului
 • Rădăcinile nefericii
 • Ce este iertarea
 • Mintea care nu iartă
 • Principalele 20 de motive pentru care refuzăm iertarea
 • Înlăturarea obstacolelor din calea iertării
 • Miracolele iertării
 • Pietrele de temelie ale iertării
 • Epilog