0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Inteligenţă
  4. Testează-ţi abilităţile de viaţă
Carte

Testează-ţi abilităţile de viaţă

Testează-ţi abilităţile de viaţă. Editura Amaltea
CumpărDetalii carte

10 teste pentru măsurarea inteligenţei practice

Autor(i): John Liptak
Editura: Amaltea
Colecţia: Dezvoltare personală
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 232 (14x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Dr. John Liptak este unul dintre cei mai apreciaţi autori motivaţionali din întreaga lume. El revoluţionează lucrările din domeniu prin cartea „Testează-ţi abilităţile de viaţă“, definind inteligenţa în termeni cu totul diferiţi faţă de cei tradiţionali şi făcând referire la acele abilităţi de viaţă esenţiale, de care avem nevoie pentru a schimba tiparele cognitive, comportamentale, emoţionale care ne provoacă anxietate, stres şi nefericire generală.

Testele din această carte te ajută să îţi stabileşti IQ-ul abilităţilor de viaţă, evaluându-ţi competenţa în 10 domenii importante, printre care: stilul de interacţiune interpersonală, comunicarea, eficienţa în luarea deciziilor, gestionarea banilor şi a timpului, rezolvarea conflictelor şi controlul emoţiilor.

Concluzia expertului John Liptak este extraordinară: pentru a avea o viaţă mai productivă, mai satisfăcătoare şi mai plină de succes, nu este nevoie de un IQ ridicat, ci de o inteligenţă practică generală, care include abilităţile spirituale, fizice, mentale, emoţionale, sociale şi profesionale.

Construirea abilităţilor de viaţă nu este o sarcină uşoară, dar cu ajutorul testelor şi exerciţiilor din această carte vei fi uimit cât de mult îţi poţi îmbunătăţi calitatea vieţii, învăţând mai multe despre tine.