0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Iubire
  4. Iubirea reală
Carte

Iubirea reală

Autor(i): Sharon Salzberg
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Biblioterapia
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 352 (13x20 cm)
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Ca să avem parte de iubire nu e nevoie să cucerim Everestul, nici să compunem un șlagăr care să ajungă viral pe YouTube. Căci pentru iubire nu trebuie să ne zbatem – o merităm pur și simplu. Este convingerea profundă pe care Sharon Salzberg – cea care are meritul de a fi adus practicile mindfulness în cultura occidentală încă din 1974 – o așază la baza acestui veritabil ghid de meditație, inspirat din viața de zi cu zi a oamenilor de rând.

Și nu numai că suntem vrednici de iubire, spune Salzberg, ci avem cu toții un dar înnăscut, o putere fundamentală: aceea de a oferi iubire.

Dacă învățăm să ne prețuim pe noi înșine și să ne îmbrățișăm cu blândețe atât zonele luminoase, cât și pe cele de umbră, vom reuși să dăruim aceeași bunătate iubitoare și celor din jur. Căci, în pofida zgomotului din cultura noastră actuală și a iluziilor pe care le vinde, iubirea reală este mai simplă decât am crede și ne poate vindeca rănile sufletești, legându-ne prin fire delicate, dar trainice, de toți semenii noștri. Acea iubire este la numai un pas distanță.

Salzberg oferă o abordare modernă și seculară a învățăturilor budiste, făcându-le accesibile tuturor.

The Huffington Post