0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Management
  4. Alianţa
Carte

Alianţa

Alianţa. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Managementul talentelor în era conectivităţii

Autor(i): Reid Hoffman, Ben Casnocha, Chris Yeh
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 152 (14x20 cm)
Preţ: 29,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Ca manager, îţi doreşti de la angajaţii tăi să te ajute să transformi compania şi, astfel, s-o pregăteşti pentru viitor. Ca angajat, îţi doreşti ca organizaţia să te susţină să ai o carieră de succes.

Acest scenariu cu câştigători de ambele părţi se va întâmpla doar dacă ambele tabere au încredere una în cealaltă şi doar dacă îşi iau angajamentul că vor investi pentru beneficii de ambele părţi. Din păcate însă, în zilele noastre, în mediul de afaceri, încrederea a atins cel mai scăzut nivel.

Putem recâştiga încrederea pierdută prin discuţii deschise în care să nu fie trecute cu vederea realităţile economiei moderne.

Aşa că, în mod paradoxal, alianţa începe atunci când managerii recunosc că angajaţii valoroşi pot părăsi compania, iar angajaţii aleg să vorbească deschis despre propriile aspiraţii profesionale.

Dacă veţi face din alianţă elementul central al strategiei voastre de management al talentelor, nu doar că veţi reinstaura încrederea, dar veţi putea recruta şi reţine acele persoane cu spirit antreprenorial de care aveţi nevoie într-o lume ce se transformă rapid.

Acest ghid îndrăzneţ, dar practic pentru manageri şi directori executivi vă va oferi instrumentele necesare ca să recrutaţi, să coordonaţi şi să reţineţi acei angajaţi de care compania are nevoie pentru a se dezvolta într-o lume a inovaţiei constante şi a schimbării în ritm accelerat.

„Alianţa“ surprinde esenţa dezvoltării moderne de talente: încrederea şi crearea de valoare reciprocă îi ajută atât pe angajator, cât şi pe angajat să facă faţă competiţiei externe. Autorii creează cadrul necesar atât marilor companii, cât şi firmelor abia înfiinţate pentru a-şi dezvolta mai eficient angajaţii, construind, în acelaşi timp, o echipă puternică.

Jeffrey R. Immelt, Preşedinte şi CEO, General Electric

Angajaţii motivaţi reprezintă cheia succesului în fiecare domeniu de activitate. „Alianţa“ este o carte extraordinară ce prezintă exemple din lumea reală despre cum să ne asigurăm loialitatea şi să le inspirăm creativitate unor echipe de succes pe termen lung.

Kenneth I. Chenault, Preşedinte şi CEO, American Express