0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Management
  4. Coaching zi de zi
Carte

Coaching zi de zi

Coaching zi de zi. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Spune mai puţin, întreabă mai mult şi schimbă pentru totdeauna felul în care conduci

Autor(i): Michael Bungay Stanier
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 240 (20x14 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

În cartea lui Michael Bungay Stanier, coachingul devine o parte integrantă şi informală a programului de zi cu zi, prin care managerii şi echipele acestora reuşesc să muncească mai puţin, dar să aibă rezultate de impact.

Graţie experienţei acumulate în anii în care a ajutat peste 10 000 de manageri extrem de ocupaţi, din toată lumea, să deprindă abilităţile practice ale coachingului, Bungay Stanier reuşeşte să explice modul în care poate fi stimulat potenţialul oamenilor.

Prin intermediul a şapte întrebări esenţiale, autorul arată cum se pot dezvolta metodele de coaching care duc la rezultate excepţionale prin simplul fapt de a vorbi mai puţin şi de a pune întrebări mai multe.

Michael Bungay Stanier decantează ceea ce este esenţial despre coaching sub forma a şapte întrebări. Când vei stăpâni această metodă simplă, dar profundă, vei obţine două beneficii. Pe de o parte, vei oferi o susţinere eficientă angajaţilor şi colegilor tăi. Pe de altă parte, s-ar putea să descoperi că tocmai ai devenit tu însuţi un coach extraordinar.

Îţi trebuie destul de mult curaj ca să pui o întrebare în loc să oferi un sfat, să dai un răspuns sau o soluţie. În această carte practică şi plină de inspiraţie, autorul ne împărtăşeşte şapte întrebări transformative, care vor face o diferenţă semnificativă în felul în care ne conducem afacerile şi îi ajutăm pe oameni.