0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Management
  4. Management Karmic
Carte

Management Karmic

Management Karmic. Editura Vidia
CumpărDetalii carte

Primeşte ce oferi atât în afaceri cât şi în viaţă

Autor(i): Geshe Michael Roach,
Editura: Vidia
Colecţia: Dezvoltare umană NLP
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 170 (13x20 cm)
Preţ: 33,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Descoperă cum poţi să închei proiecte în termenul stabilit, să conduci astfel încât oamenii să te urmeze şi cum să câştigi TIMP şi BANI, luând deciziile corecte pentru afacerea ta.

Bestseller internaţional, tradusă, în 22 de limbi, cartea „Management Karmic“ a apărut acum şi în limba romană. Este mult-aşteptata continuare a cărţii „Şlefuitorul de Diamante“, prima carte scrisă de Geshe Michael Roach, carte care a fost supra-numită biblia în domeniul afacerilor.

Probabil cea mai bună carte despre management pe care o vei citi vreodată.

Poţi descoperi Legile Karmice din această carte în doar 58 de minute: Înţelepciunea antică din est şi experienţa reală din afaceri îşi dau mâna în acest ghid scurt şi practic, care oferă un plan pas-cu-pas ce te va ajuta să adopţi o manieră de a munci şi de a trăi prin care să ai succes.

„Management Karmic“ este o carte de mici dimensiuni cu un mesaj revoluţionar. Răstoarnă mentalitatea tradiţională din afaceri afirmând simplu că ajutându-i pe alţii să aibă succes – furnizori, clienţi, chiar şi competitori – este cheia reală pentru succes în viaţă şi în afaceri.

Aplică şi tu legile karmice în afacerea ta şi începe să obţii următoarele lucruri:

  • Îţi vei putea îndeplini cu succes orice proiect pe care ţi-l propui. Literalmente, poţi crea orice îţi doreşti în viaţă şi în afacerea ta;
  • Vei putea cultiva relaţii de succes cu partenerii de afaceri, plantând tipare mentale specifice;
  • Dezvolţi mulţumirea unei vieţi trăite cu sens prin contribuţia pe care o aduci tuturor celor cu care lucrezi;
  • Elimini cauzele ce duc la destrămarea proiectelor şi a echipelor;
  • Vei şti cum să creezi oameni de succes în jurul tău, fapt ce-ţi va da percepţia reală ca şi tu să devii un om de succes.