0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Management
  4. Shine
Carte
Datorită unei operațiuni de mentenanță și îmbunătățire a siteului,
în următoarele ore comenzile se pot face doar telefonic
la numărul de telefon din antetul paginii.

Vă așteptăm cu drag
și vă mulțumim pentru înțelegere!_

Shine

Shine. Editura Amaltea

Cum te ajută neuropsihologia să-i faci pe oameni să dea tot ce e mai bun

Autor(i): Edward M. Hallowell
Editura: Amaltea
Colecţia: Afaceri
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 184 (13x20 cm)
Preţ: 30,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Companiile din zilele noastre sunt asemenea unei oale aflate sub presiune – chiar și cei mai talentați angajați se luptă să asimileze noianul de informații noi care îi asaltează, pentru a face față cerințelor și stresului fără precedent cauzat de condițiile economice de la nivel global.

În aceste circumstanțe, rolul managerului devine din ce în ce mai dificil. Cum poți ajuta oamenii, în mediul concurențial acerb cu care ne confruntăm, să strălucească și să lucreze permanent la potențial maxim?

O carte în care autorul – un renumit psihiatru și profesor la Facultatea de Medicină de la Harvard – combină principiile neuropsihologiei cu cercetările referitoare la performanța de vârf astfel încât să poată fi demarat ceea ce el numește „Ciclul Excelenței“ – un instrument esențial pentru toți cei care vor să își inspire oamenii să obțină rezultate de excepție.

Dacă aplici în practică „Ciclul Excelenței“, viața ta și a tuturor celor cu care interacționezi se va schimba foarte mult în bine. Este o lectură obligatorie pentru toți cei care doresc să scoată ce e mai bun de la oamenii lor.