0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Management
  4. Shine
Carte

Shine

Shine. Editura Amaltea
CumpărDetalii carte

Cum te ajută neuropsihologia să-i faci pe oameni să dea tot ce e mai bun

Autor(i): Edward M. Hallowell
Editura: Amaltea
Colecţia: Afaceri
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 184 (13x20 cm)
Preţ: 30,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Companiile din zilele noastre sunt asemenea unei oale aflate sub presiune – chiar şi cei mai talentaţi angajaţi se luptă să asimileze noianul de informaţii noi care îi asaltează, pentru a face faţă cerinţelor şi stresului fără precedent cauzat de condiţiile economice de la nivel global.

În aceste circumstanţe, rolul managerului devine din ce în ce mai dificil. Cum poţi ajuta oamenii, în mediul concurenţial acerb cu care ne confruntăm, să strălucească şi să lucreze permanent la potenţial maxim?

O carte în care autorul – un renumit psihiatru şi profesor la Facultatea de Medicină de la Harvard – combină principiile neuropsihologiei cu cercetările referitoare la performanţa de vârf astfel încât să poată fi demarat ceea ce el numeşte „Ciclul Excelenţei“ – un instrument esenţial pentru toţi cei care vor să îşi inspire oamenii să obţină rezultate de excepţie.

Dacă aplici în practică „Ciclul Excelenţei“, viaţa ta şi a tuturor celor cu care interacţionezi se va schimba foarte mult în bine. Este o lectură obligatorie pentru toţi cei care doresc să scoată ce e mai bun de la oamenii lor.