0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Leadership
  4. Totul despre lideri, atitudine, echipă, relaţii
Carte

Totul despre lideri, atitudine, echipă, relaţii

Totul despre lideri, atitudine, echipă, relaţii. Editura Amaltea
CumpărDetalii carte

Autor(i): John C. Maxwell
Editura: Amaltea
Colecţia: Comunicare [Amaltea]
Anul apariţiei: 2005
Pagini: 2641 (13x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Iată afirmaţiile cheie care constituie fundamentul teoriilor lui John Maxwell, expuse concis şi limpede în această nouă carte, ce trece în revistă nu numai toate faţetele succesului personal, dar şi modul în care putem începe dezvoltarea personală şi evoluţia benefică a celor care ne înconjoară, adevărata misiune pe care o avem de îndeplinit.

În viaţă, şi implicit în ştiinţa conducerii, totul se învaţă. Iar John C. Maxwell ne oferă, din nou, principii inovatoare, care au trecut deja testul timpului şi care ne vor ajuta să ne înfrângem cu uşurinţă limitele.

Descătuşaţi-vă potenţialul de lider! Indiferent cine sunteţi, puteţi fi lider şi o puteţi face chiar foarte bine.

Atitudinea vă poate purta pe aripile succesului sau vă poate doborî la pământ, împreună cu oamenii pe care îi conduceţi. Atitudinea pozitivă a unei echipe nu garantează obţinerea succesului, dar atitudinea negativă va atrage, fără îndoială, distrugerea acesteia.

Nu pierdeţi vremea cu lucrurile pe care le puteţi realiza singuri! Liderii care au o echipă bine instruită se bucură de un avantaj extraordinar, propulsându-se astfel spre următorul nivel.

Talentul de a conduce se bazează pe relaţiile interumane. Succesul în toate domeniile vieţii se naşte din succesul relaţiilor pe care le avem cu semenii noştri.