0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Managementul timpului
  4. Când
Carte

Când

Când. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Secretele ştiinţifice ale momentului perfect

Autor(i): Daniel H. Pink
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 320 (14x21 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Toţi ştim că alegerea momentului perfect este crucial, dar nu cunoaştem prea multe despre acest lucru în sine.

Vieţile noastre sunt un şir neîntrerupt de decizii de tip „când“: când să înfiinţăm o afacere, să programăm un curs, să începem o relaţie serioasă. Cu toate acestea luăm astfel de decizii pe baza intuiţiei şi la întâmplare. Deseori presupunem că alegerea momentului perfect este o artă, dar în această carte Pink ne arată că este, de fapt, o ştiinţă.

Bazându-se pe numeroase studii din psihologie, biologie şi economie, autorul ne arată cum să trăim şi să muncim în mod optim pentru a avea succes.

  • Cum putem folosi tiparele ascunse ale zilei pentru a ne construi programul ideal?
  • De ce anumite pauze îmbunătăţesc radical notele obţinute de elevi la teste?
  • Cum putem transforma un debut cu poticneli într-un nou început?
  • De ce ar trebui să evităm să mergem la spital după-amiaza?
  • De ce când cântăm în sincron cu alţii ne bucurăm de aceleaşi beneficii ca atunci când facem mişcare?
  • Şi care este momentul ideal pentru a demisiona dintr-o slujbă, pentru a ne schimba cariera sau a ne căsători?

În „Când“, Pink distilează studii şi date de ultimă oră, sintetizându-le într-o naraţiune fascinantă, uşor de parcurs, plină de poveşti irezistibile şi sfaturi practice, care le oferă cititorilor observaţii pătrunzătoare despre felul în care putem trăi o viaţă mai bogată şi mai plină.

Pink îndulceşte veştile proaste despre slăbiciunile pe care le avem când vine vorba despre timp cu câteva veşti bune despre cum să le compensăm.

Mai mult, nenumărate dintre sugestiile sale ne îndeamnă pur şi simplu să o luăm mai încet, să facem pauze şi să tragem câte un pui de somn.

Însă niciunul dintre aceste sfaturi nu va împiedica timpul să zboare, dar cel puţin există moduri confirmate de a face în aşa fel încât orele să se scurgă cu mai mult folos.

The Wall Street Journal

Daniel Pink este unul dintre puţinii autori de nonficţiune capabili să filtreze un număr atât de mare de lucrări ştiinţifice, inserându-le în poveşti umane originale. Cercetările sale extrem de riguroase sunt ilustrate prin exemple accesibile. Citind această carte vă veţi petrece timpul cu folos; va fi ca şi când aţi face o plimbare lungă cu un prieten bun, amuzant şi înţelept.

Harper`s Bazaar

O carte care te învaţă cum să stăpâneşti timpul.

Cu toţii ştim, în teorie, că este bine să ne dăm timp şi să facem lucrurile la momentul potrivit. De cele mai multe ori, ne gândim la asta ca la o artă. Însă Daniel Pink ne arată că timpul este o ştiinţă, o ecuaţie pe care o poţi rezolva dacă vrei să munceşti mai inteligent şi să trăieşti mai bine. Fiecare zi este o succesiune de decizii pe care le luăm răspunzând la întrebarea „când“. Această carte, o colecţie de observaţii ştiinţifice, istorice şi umoristice despre natura umană, ne ajută să stăpânim ştiinţa ascunsă a alegerii momentului. Aşadar, vă invit să o lecturaţi, voi alegeţi când!

László Diósi, CEO OTP Bank România