0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Marketing
  4. Contagios
Carte

Contagios

Cum se răspândesc ideile

Autor(i): Jonah Berger
Editura: Publica
Colecţia: Brand Minds
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 14*20 (14x20 cm)
Preţ: 55,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Jonah Berger și-a petrecut ultimii zece ani ai carierei încercând să descopere motivele pentru care anumite lucruri îi captivează pe oameni mai mult decât altele.

În „Contagios“, Berger dezvăluie secretul care stă la baza comunicării orale și a transmiterii informației prin intermediul mediului social.

În această carte veți afla care sunt cele șase principii de bază care fac ca tot felul de lucruri să devină captivante, pornind de la produse de larg consum și inițiative politice, la zvonuri și filmulețe postate pe YouTube.

În „Contagios“ veți citi, de exemplu, cum a devenit celebru un restaurant de lux prin intermediul unei banale fripturi cu brânză, cum reclamele anti-drog se poate să fi crescut, de fapt, consumul de substanțe interzise și cum a fost posibil ca un filmuleț despre unul dintre cele mai plictisitoare produse, un blender, să aibă peste 200 de milioane de vizualizări.

Indiferent că sunteți managerul unei mari companii, că dețineți o afacere mică, pe care doriți să o promovați, că sunteți pe punctul de a obține o funcție politică sau că lucrați în domeniul sănătății și doriți să faceți o schimbare, „Contagios“ vă va explica modul în care produsele și ideile voastre pot deveni captivante.

Jonah Berger este creativ, serios, îndrăzneț și glumeț deopotrivă. Dacă analizezi cercetările sale, o acțiune comparabilă cu a admira o operă de artă într-un muzeu, începi să privești viața dintr-o cu totul altă perspectivă. Nu cred că există un exemplu mai bun despre cum fi folosite științele sociale pentru a pune în valoare atât lucrurile banale cât și cele extraordinare din viața de zi cu zi.

Dacă dispui de un buget redus, dar vrei să ai impact pe piață, „Contagios“ este cartea de care ai nevoie. Vei învăța ce anume trebuie să faci ca vestea despre produsul tău să se răspândească într-un ritm amețitor.

Chip Heath, co-autorul cărților „Made to Stick“ și „Decisive“

Viralitatea e forma supremă de native advertising. Cum să beneficiezi de vorbele, gândurile și acțiunile celorlalți – iată misiunea îndeplinită a lui Jonah Berger prin această carte.

Alina Stepan, Managing Director Ipsos South-East Europe

Cea mai bună carte de marketing a anului 2014American

Marketing Association