0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Dezvoltare personală
 3. Cărţi: Masculinitate
 4. Ascultă-ţi corpul - versiune pentru bărbaţi
Carte

Ascultă-ţi corpul - versiune pentru bărbaţi

Ascultă-ţi corpul - versiune pentru bărbaţi. Editura Ascendent
CumpărDetalii carte

Autor(i): Lise Bourbeau, Jean-Pierre Gagnon
Editura: Ascendent
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 200 (14x21 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Pe parcursul acestei cărţi, vei găsi sugestii, modalităţi şi unelte care îţi vor permite să devii STĂPÂNUL propriei tale vieţi. Pe măsură ce îţi vei dezvolta o credinţă apreciabilă în puterea ta interioară ca de altfel şi acea mare iubire lăuntrică, vei degaja o asemenea energie încât reacţiile tale faţă de mediul ce te înconjoară, precum şi faţă de tine însuţi, se vor transforma complet, iar viaţa ţi se va ameliora.

Un arbore prinde rădăcini datorită unei mici seminţe îngropată în pământ. Această sămânţă trăieşte în întuneric, umiditate şi frig şi este înconjurată de forme de viaţă subterane. În ciuda tuturor dificultăţilor, şi fără să înţeleagă ce se întâmplă şi de ce, ea se simte irezistibil atrasă spre Soare şi lumină. Nu se afundă şi mai mult în pământ. Din contră, ea urcă, se eliberează din strânsoare, traversează stratul de sol progresând în drumul ei spre lumină. După ce a ieşit la lumină ea începe să crească pentru a deveni un arbore.

Acelaşi lucru se întâmplă cu fiecare dintre noi. Din păcate, mai sunt mulţi pe Pământ ce se găsesc încă la nivelul unei mici seminţe aflată în întuneric. Aceşti oameni ignoră faptul că există şi altceva; nu pot vedea sau refuză să vadă. Degeaba li se vorbeşte despre lumină, degeaba li se arată lumina, pentru ei nimic din ce este evident nu există. Nu au nici cea mai vagă idee despre ceea ce sunt ei cu adevărat, nu sunt deloc conştienţi de marea lor putere.

Pe de altă parte, o persoană care decide să-şi ia soarta în propriile mâini este o persoană care a ajuns la nivelul „ieşirii din pământ“. Ea începe să perceapă lumina şi se îndreaptă spre acesta. Cu cât urcă mai mult şi îi simte căldura şi razele - datorită iubirii - cu atât mai mult va creşte, cu atât mai mult se va încălzi şi se va lumina.

Lise Bourbeau

Dacă ai intenţia de a citi această carte pentru ca mai apoi s-o foloseşti doar pentru a-ţi garnisi biblioteca, înseamnă că renunţi la dorinţa de a te ajuta pe tine însuţi. Acum este momentul să iei o decizie. Eşti gata pentru o schimbare?

Metoda mea este simplă. Este suficient să citeşti atent fiecare capitol şi să aplici în viaţa ta, de câte ori ai nevoie, materia oferită. După fiecare capitol, propun efectuarea câtorva exerciţii. Dacă urmezi corect directivele aşa cum îţi sunt prezentate, vei avea bucuria de a descoperi toate avantajele pe care acea aplicaţie ţi le rezervă.

Conţinutul acestei cărţi este fructul cercetărilor, studiului şi observaţiilor personale efectuate de-a lungul a aproape cincizeci de ani. Eu însumi am experimentat toate noţiunile menţionate aici. Fericirea şi starea de bine pe care experienţele mele mi le-au procurat, m-au convins să-i învăţ şi pe alţii marile legi ale vieţii, iar mai apoi să scriu o carte.

Până în acest moment, mii de persoane şi-au transformat astfel viaţa învăţând să se descopere pe sine, resimţind din ce în ce mai mult aceea pace interioară pe care o credem adesea inaccesibilă.

Lecţiile mele despre dragostea adevărată sunt la fel de importante pentru bărbaţi, cât şi pentru femei.

Toate fiinţele umane, atât bărbaţii cât şi femeile, sunt constituite dintr-un principiu masculin şi unul feminin. În învăţăturile orientale, principiul feminin corespunde părţii yin, iar cel masculin părţii yang.

Principiul masculin este legat de corpul mental, de partea raţională a fiinţei, pe când principiul feminin este legat de corpul emoţional, adică de partea emoţională a fiinţei. Corpul mental, prin intermedierea intelectului, este în planul material ceea ce inteligenţa este în planul spiritual. în mod similar, corpul emoţional, prin intermediul dorinţelor, este în planul material ceea ce intuiţia este în planul spiritual. Unul ne ajută să luăm contact cu celălalt, adică prin intermediul intelectului nostru şi al dorinţelor noastre, luăm contact cu inteligenţa şi cu intuiţia noastră.

Cuprinsul cărţii: „Ascultă-ţi corpul - versiune pentru bărbaţi“

 • Mulţumiri
 • Prefaţă
 • Prolog
 • Marile legi ale vieţii
 • Ascultarea corpului fizic
 • Ascultarea corpului mental
  • Fricile-culpabilitatea
  • Exprimarea emoţiilor
  • Nevoile corpului emoţional
  • Ascultarea corpului emoţional
  • Îţi hrăneşti corpul fizic după cum îţi trăieşti viaţa
  • Problemele legate de greutate
  • Sexualitatea
  • Boli-accidente
  • Nevoile corpului fizic
 • Spiritualitatea
  • Spiritualitatea-meditaţia
  • Acceptare completă
 • Concluzie