0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Dezvoltare personală
 3. Cărți: Masculinitate
 4. Ascultă-ți corpul - versiune pentru bărbați
Carte

Ascultă-ți corpul - versiune pentru bărbați

Coperta cărții: Ascultă-ți corpul - versiune pentru bărbați de la editura Ascendent.
Cartea: Ascultă-ți corpul - versiune pentru bărbați
Autor: Lise Bourbeau, Jean-Pierre Gagnon
Editura: Ascendent
Cumpăr
Autor(i): Lise Bourbeau, Jean-Pierre Gagnon
Editura: Ascendent
Anul apariţiei: 2023
Pagini: 224 (13x20 cm)
ISBN:9786069050545
Preţ: 26,25 Lei
Disponibilitate: în stoc

Pe parcursul acestei cărți, vei găsi sugestii, modalități și unelte care îți vor permite să devii STĂPÂNUL propriei tale vieți. Pe măsură ce îți vei dezvolta o credință apreciabilă în puterea ta interioară ca de altfel și acea mare iubire lăuntrică, vei degaja o asemenea energie încât reacțiile tale față de mediul ce te înconjoară, precum și față de tine însuți, se vor transforma complet, iar viața ți se va ameliora.

Un arbore prinde rădăcini datorită unei mici semințe îngropată în pământ. Această sămânță trăiește în întuneric, umiditate și frig și este înconjurată de forme de viață subterane. În ciuda tuturor dificultăților, și fără să înțeleagă ce se întâmplă și de ce, ea se simte irezistibil atrasă spre Soare și lumină. Nu se afundă și mai mult în pământ. Din contră, ea urcă, se eliberează din strânsoare, traversează stratul de sol progresând în drumul ei spre lumină. După ce a ieșit la lumină ea începe să crească pentru a deveni un arbore.

Același lucru se întâmplă cu fiecare dintre noi. Din păcate, mai sunt mulți pe Pământ ce se găsesc încă la nivelul unei mici semințe aflată în întuneric. Acești oameni ignoră faptul că există și altceva; nu pot vedea sau refuză să vadă. Degeaba li se vorbește despre lumină, degeaba li se arată lumina, pentru ei nimic din ce este evident nu există. Nu au nici cea mai vagă idee despre ceea ce sunt ei cu adevărat, nu sunt deloc conștienți de marea lor putere.

Pe de altă parte, o persoană care decide să-și ia soarta în propriile mâini este o persoană care a ajuns la nivelul „ieșirii din pământ“. Ea începe să perceapă lumina și se îndreaptă spre acesta. Cu cât urcă mai mult și îi simte căldura și razele - datorită iubirii - cu atât mai mult va crește, cu atât mai mult se va încălzi și se va lumina.

Lise Bourbeau

Dacă ai intenția de a citi această carte pentru ca mai apoi s-o folosești doar pentru a-ți garnisi biblioteca, înseamnă că renunți la dorința de a te ajuta pe tine însuți. Acum este momentul să iei o decizie. Ești gata pentru o schimbare?

Metoda mea este simplă. Este suficient să citești atent fiecare capitol și să aplici în viața ta, de câte ori ai nevoie, materia oferită. După fiecare capitol, propun efectuarea câtorva exerciții. Dacă urmezi corect directivele așa cum îți sunt prezentate, vei avea bucuria de a descoperi toate avantajele pe care acea aplicație ți le rezervă.

Conținutul acestei cărți este fructul cercetărilor, studiului și observațiilor personale efectuate de-a lungul a aproape cincizeci de ani. Eu însumi am experimentat toate noțiunile menționate aici. Fericirea și starea de bine pe care experiențele mele mi le-au procurat, m-au convins să-i învăț și pe alții marile legi ale vieții, iar mai apoi să scriu o carte.

Până în acest moment, mii de persoane și-au transformat astfel viața învățând să se descopere pe sine, resimțind din ce în ce mai mult aceea pace interioară pe care o credem adesea inaccesibilă.

Lecțiile mele despre dragostea adevărată sunt la fel de importante pentru bărbați, cât și pentru femei.

Toate ființele umane, atât bărbații cât și femeile, sunt constituite dintr-un principiu masculin și unul feminin. În învățăturile orientale, principiul feminin corespunde părții yin, iar cel masculin părții yang.

Principiul masculin este legat de corpul mental, de partea rațională a ființei, pe când principiul feminin este legat de corpul emoțional, adică de partea emoțională a ființei. Corpul mental, prin intermedierea intelectului, este în planul material ceea ce inteligența este în planul spiritual. în mod similar, corpul emoțional, prin intermediul dorințelor, este în planul material ceea ce intuiția este în planul spiritual. Unul ne ajută să luăm contact cu celălalt, adică prin intermediul intelectului nostru și al dorințelor noastre, luăm contact cu inteligența și cu intuiția noastră.

Cuprinsul cărţii: „Ascultă-ți corpul - versiune pentru bărbați“

 • Mulțumiri
 • Prefață
 • Prolog
 • Marile legi ale vieții
 • Ascultarea corpului fizic
 • Ascultarea corpului mental
  • Fricile-culpabilitatea
  • Exprimarea emoțiilor
  • Nevoile corpului emoțional
  • Ascultarea corpului emoțional
  • Îți hrănești corpul fizic după cum îți trăiești viața
  • Problemele legate de greutate
  • Sexualitatea
  • Boli-accidente
  • Nevoile corpului fizic
 • Spiritualitatea
  • Spiritualitatea-meditația
  • Acceptare completă
 • Concluzie