0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Medicină Naturistă
  3. Radiestezia mentală
Carte

Radiestezia mentală

Radiestezia mentală. Editura Vidia
CumpărDetalii carte

Sprijinul terapiilor complementare

Autor(i): Prof. Gilbert Jausas,
Editura: Vidia
Colecţia: Spiritualitate
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 288 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Corpurile noastre subtile, psihicul nostru, subconştientul nostru se scaldă în lumile hipersensibile, în „inconştientul colectiv“, în Spiritul Universal, unde se află imaterialitatea tuturor lucrurilor.

Există mai multe căi pentru a ajunge să investighezi aceste dimensiuni. „Radiestezia mentală“ este una dintre ele.

Radiestezia mentală reprezintă o tehnică de cercetare care utilizează aptitudinile paranormale ale unui individ. Instrumentul folosit este pendulul.

Este o metodă de cunoaştere psihică şi totodată o cheie care poate deschide toate uşile. Radiestezia mentală nu are nimic de-a face cu o aşa-numită radiestezie „fizică“, unde se vorbeşte despre radiaţii sau lungimi de undă.

Acest tip de radiestezie nu este nici radiestezia obişnuită, întrucât nu implică o sensibilitate la un tip sau altul de radiaţii.

Ea recurge la fenomene parapsihologice care se produc în creierul nostru. Nu se iniţiază un dialog cu un pendul, obiect lipsit de relevanţă pentru fenomenul în sine. O dovedesc seminariile noastre, unde 80% dintre elevi pot face exerciţii fără pendul.

Pendulul nu este decât o masă oarecare, suspendată de un fir. Nu contează materialul din care este confecţionat, nici lungimea firului. Fiecare individ adaptează acest accesoriu temperamentului său, iar rezultatele sunt total independente de el.

Rolul pendulului e să amplifice reacţiile musculo-nervoase comandate de creier.

Creierul este centrul emiţător-receptor al gândurilor; ca la un post de radio, sensibilitatea şi selectivitatea lui condiţionează calitatea rezultatelor.

Radiestezia mentală este un mijloc de cunoaştere cu posibilităţi imense. A o practica înseamnă să pătrunzi în tine însuţi pentru a găsi răspunsul la o întrebare pe care o ai; toate răspunsurile se află în noi, acest lucru este cert.