0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Medicină Naturistă
  3. Radiestezia mentală
Carte

Radiestezia mentală

Radiestezia mentală. Editura Vidia

Sprijinul terapiilor complementare

Autor(i): Prof. Gilbert Jausas,
Editura: Vidia
Colecţia: Spiritualitate
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 288 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Corpurile noastre subtile, psihicul nostru, subconștientul nostru se scaldă în lumile hipersensibile, în „inconștientul colectiv“, în Spiritul Universal, unde se află imaterialitatea tuturor lucrurilor.

Există mai multe căi pentru a ajunge să investighezi aceste dimensiuni. „Radiestezia mentală“ este una dintre ele.

Radiestezia mentală reprezintă o tehnică de cercetare care utilizează aptitudinile paranormale ale unui individ. Instrumentul folosit este pendulul.

Este o metodă de cunoaștere psihică și totodată o cheie care poate deschide toate ușile. Radiestezia mentală nu are nimic de-a face cu o așa-numită radiestezie „fizică“, unde se vorbește despre radiații sau lungimi de undă.

Acest tip de radiestezie nu este nici radiestezia obișnuită, întrucât nu implică o sensibilitate la un tip sau altul de radiații.

Ea recurge la fenomene parapsihologice care se produc în creierul nostru. Nu se inițiază un dialog cu un pendul, obiect lipsit de relevanță pentru fenomenul în sine. O dovedesc seminariile noastre, unde 80% dintre elevi pot face exerciții fără pendul.

Pendulul nu este decât o masă oarecare, suspendată de un fir. Nu contează materialul din care este confecționat, nici lungimea firului. Fiecare individ adaptează acest accesoriu temperamentului său, iar rezultatele sunt total independente de el.

Rolul pendulului e să amplifice reacțiile musculo-nervoase comandate de creier.

Creierul este centrul emițător-receptor al gândurilor; ca la un post de radio, sensibilitatea și selectivitatea lui condiționează calitatea rezultatelor.

Radiestezia mentală este un mijloc de cunoaștere cu posibilități imense. A o practica înseamnă să pătrunzi în tine însuți pentru a găsi răspunsul la o întrebare pe care o ai; toate răspunsurile se află în noi, acest lucru este cert.