0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Menire
  4. Descoperă-ţi propriul DE CE
Carte

Descoperă-ţi propriul DE CE

Descoperă-ţi propriul DE CE. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Ghid practic pentru ca tu şi echipa ta să vă găsiţi menirea

Autor(i): Simon Sinek, Peter Docker, David Mead
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 256 (18x23 cm)
Preţ: 69,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Începe cu DE CE“ a convins milioane de oameni să regândească lucrurile pe care le fac atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională sau în organizaţiile din care fac parte.

Cartea de faţă, „Descoperă-ţi propriul DE CE“, duce mai departe misiunea din „Începe cu DE CE“ şi îţi arată cum poţi pune în aplicare cele mai profunde idei ale lui Simon Sinek pentru a avea mai multă inspiraţie în ceea ce faci şi, prin asta, pentru a-i motiva la rândul tău pe cei din jur.

Cred că sentimentul de împlinire este un drept pe care îl avem, nu un privilegiu. Cu toţii suntem îndreptăţiţi să ne trezim dimineaţa cu pofta de a merge la serviciu, să ne simţim în siguranţă cât timp suntem acolo şi să ne întoarcem acasă, la sfârşitul zilei, plini de satisfacţie. Ca să atingem acest sentiment de împlinire trebuie să începem prin a înţelege exact DE CE facem ceea ce facem.

Pe măsură ce „Începe cu DE CE“ s-a răspândit în întreaga lume, nenumăraţi cititori mi-au pus aceeaşi întrebare: „Cum pot să aplic principiile din această carte în cariera mea, cu echipa mea, cu compania sau cu fundaţia mea?“.

Împreună cu doi dintre colegii mei, Peter Docker şi David Mead, am creat acest ghid facil, care să te ajute, pas cu pas, să-ţi descoperi propriul DE CE. Prin intermediul exerciţiilor, al exemplelor şi al paşilor care trebuie să fie parcurşi în fiecare fază a procesului, „Descoperă-ţi propriul DE CE“ te poate ajuta să răspunzi la multe întrebări care te apasă, cum ar fi:

  • Ce se întâmplă dacă am aceeaşi întrebare DE CE pe care o are şi competiţia?
  • Pot să am mai multe întrebări DE CE?
  • Dacă munca mea nu se potriveşte cu răspunsul la întrebarea DE CE, ce este de făcut?
  • Ce pot face dacă echipa mea nu se poate pune de acord asupra răspunsului la întrebarea DE CE?

Indiferent dacă te afli la prima slujbă, dacă eşti în fruntea unei echipe sau dacă eşti directorul general al unei companii, exerciţiile din această carte te vor ghida pe un drum al succesului şi al împlinirii pe termen lung, atât pentru tine cât şi pentru colegii tăi. Îţi mulţumim că te-ai alăturat efortului nostru de a construi o lume în care din ce în ce mai mulţi oameni încep cu DE CE.

Inspiră-i pe cei din jur!

(Simon Sinek)