0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Motivațional
  4. Dă sens vieții
Carte

Dă sens vieții

Dă sens vieții. Editura Amaltea
Cumpăr

Cum să alegi ceea ce contează

Autor(i): Dr. John C. Maxwell,
Editura: Amaltea
Colecţia: Comunicare și PR
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 280 (13x20 cm)
Preţ: 42,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

În adâncul sufletului, fiecare dintre noi ne dorim să avem o viață care contează, să știm că putem schimba în bine viețile celor din jur și că vom ajunge în cele din urmă să fim cea mai bună versiune a noastră.

„Dă sens vieții“ este una dintre cele mai personale cărți ale renumitului specialist în leadership și în comunicare John Maxwell, care ne spune povestea lui de viață, experiențele care i-au îmbogățit existența, provocările cu care s-a confruntat pe plan profesional și modul în care le-a depășit.

În momentul în care, în mod deliberat, îți folosești zi de zi resursele pentru a aduce o schimbare pozitivă în viețile celorlalți, începi să ai tu însuți o viață care să conteze.

Renunță la apatie și începe să faci fapte bune, gândindu-te permanent la valoarea pe care o poți oferi. Nu te mulțumi niciodată să rămâi în stadiul în care ai intenții bune, fără să treci la treabă. Semnificația propriilor acțiuni ar trebui să fie pentru tine cel mai important reper, nu obținerea cu orice preț a succesului.

Nu uita niciodată că ești autorul propriei vieți și că de tine depinde să scrii o poveste plină de semnificație, la care toți cei din jur să se raporteze și din care să se inspire. Sau, așa cum spunea Mahatma Gandhi: „Fii tu schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!“.