0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Politică
  3. Umilirea publică în epoca internetului
Carte

Umilirea publică în epoca internetului

Umilirea publică în epoca internetului. Editura Art
Cumpăr
Autor(i): Jon Ronson
Editura: Art
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 344 (13x20 cm)
Preţ: 33,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea asta trebuia neapărat să fie scrisă.

Salon

Când ești un plagiator sau un falsificator de citate, te poți aștepta ca viitorul tău să nu fie tocmai roz dacă ajungi să fii dat în vileag.

Dar cum e să postezi o poză neinspirată pe Facebook sau să arunci o glumă proastă pe Twitter și să te trezești că viața ți-a fost distrusă într-o clipă?

Și cum ajung niște oameni mânați de principii etice absolut sănătoase să distrugă viețile unor semeni de-ai lor fără să clipească?

Jurnalistul Jon Ronson scrie despre persoane care au călcat strâmb (într-o mai mică sau mai mare măsură) și au fost sfâșiate de cruzimea colectivă a internauților.

Cartea este o amplă investigație despre revirimentul umilirii în public și un studiu important în înțelegerea unui nou fenomen social care privește orice posesor al unui cont pe o rețea de socializare.

Un material jurnalistic original și inspirat, care pune în discuție dinamica complexă dintre cel care umilește și cel care este umilit, ambii putând deveni ținta judecăților grotești și disproporționate emise de rețelele sociale online.

The Financial Times

Ronson e unul dintre cei mai comici scriitori ai zilelor noastre.

Will Self, The Guardian