0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Poți face și singur
  3. Lecții de supraviețuire în condiții extreme
Carte

Lecții de supraviețuire în condiții extreme

Lecții de supraviețuire în condiții extreme. Editura Niculescu
Autor(i): John Hudson
Editura: Niculescu
Anul apariţiei: 2020
Pagini: 256 (13x20 cm)
Preţ: 29,90 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Care este legătura dintre a te târî prin junglă și lista noastră cu ce avem de făcut?

Ce ne învăță supraviețuirea în situații extreme despre viața de zi cu zi?

John Hudson, instructor în tehnici de supraviețuire în Armata Britanică, știe ce trebuie făcut, până în cel mai mic amănunt, pentru a supraviețui în condiții extreme. Combinând experiența de pe teren cu cei peste 20 de ani de studiu al alegerilor pe care oamenii le-au făcut sub presiune extremă, „Lecții de supraviețuire în condiții extreme“ este o carte din care vei învăța cum să aplici principiile de supraviețuire în viața de zi cu zi.

Piatra de temelie a supraviețuirii militare este înțelegerea relației dintre efort, speranță și obiective – o mentalitate care poate fi transpusă oricând și oriunde.

Lucrarea conține povești reale de supraviețuire în dezastre și catastrofe și, dacă vei urma sfaturile aplicate în aceste cazuri, poți dezvolta o mentalitate care să-ți permită să iei decizii și să faci alegeri corecte atunci când te afli sub presiune în situații similare.

O carte absolut genială!

Chris Evans, scriitor

Cu claritate, umor și detașare, această carte ne învață ce să facem pas cu pas în caz de naufragiu. John Hudson este deținătorul unei adevărate înțelepciuni a supraviețuirii.

Tristan Gooley, autor de bestselleruri și explorator