0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Prosperitate și succes
  4. Focus
Carte

Focus

Focus. Editura Publica

Privește lumea altfel pentru a avea succes și influență

Autor(i): E. Tory Higgins, Heidi Grant Halvorson
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 213 (14x20 cm)
Preţ: 50,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Focus îți va explica natura focusului promotor și a focusului preventiv, și modul în care ele funcționează ca mecanisme psihice pentru a reuși să te înțelegi mai bine pe tine și să-i înțelegi pe cei din jurul tău într-un mod cu totul nou.

Unele lucruri pe care nu le-ai putut pricepe niciodată vor începe să aibă sens. Vei vedea în sfârșit de ce e atât de greu să te descurci perfect și cu ideile de anvergură, și cu chestiunile de detaliu.

De ce, în orice cuplu, „spontanul“ nu este de obicei cel care ține evidența banilor.

De ce ți se întâmplă mereu să subestimezi cât va dura orice lucru pe care-l ai de făcut sau să supraestimezi cât de greu îți va fi să-l duci la capăt – și de ce un om diferit față de tine poate părea atât de ciudat.

Vei înțelege alegerile pe care le-ai făcut, experiențele spre care te simți atras și de ce ai tendința să preferi o anumită marcă de produs înaintea alteia.

În plus, vei învăța să folosești toate aceste cunoștințe pentru a-ți spori starea de bine și pentru a fi mai eficace în tot ceea ce faci.

Heidi Grant Halvorson și E. Tory Higgins ne arată diferențele fundamentale în felul în care căutăm succesul. Descrierea lor este atât de cuprinzătoare, dar în același timp integrativă; atât de antrenantă, dar în același timp instructivă, încât vin și eu cu propria-mi aserțiune: Dacă te numeri printre cei ce vor să se bucure de succes, ar trebui să citești această carte.

ROBERT B. CIALDINI, autorul cărții „Persuasiunea – știință și practică“

Inteligentă, provocatoare și extrem de practică, „Focus“ este un instrument inestimabil pentru oricine vrea să înțeleagă mai în profunzime cum pot fi motivați oamenii.

Gretchen Rubin, autoarea cărții „The Happiness Project“

„Focus“ e genială! Doi dintre cei mai renumiți cercetători ai științei succesului și motivației, Heidi Grant Halvorson și Tory Higgins, au făcut echipă ca să ne dăruiască o extraordinară mostră de gândire limpede, scriitură inteligentă și lectură agreabilă, pe o temă care ne preocupă în mod vital pe toți: care e forța motrice a gândurilor noastre, a alegerilor pe care le facem și a deciziilor pe care le luăm. Cumpără această carte și vei câștiga o nouă perspectivă asupra vieții tale, a muncii tale, a familiei și a comunității în care trăiești!

JIM KOUZES, coautorul cărții „The Leadership Challenge“

„Focus“ oferă o explicație și un instrument de analiză cu bază științifică a motivațiilor fiecăruia dintre noi, fiind recomandată liderilor și managerilor, specialiștilor în marketing, profesorilor și părinților. Prin această carte, autorii pun pe piață un conținut de valoare, rezultatul a peste 20 de ani de cercetare la Centrul de Știință a Motivației din SUA. Este nu doar o colecție de observații pertinent argumentate despre motivație, dar și un ghid practic structurat în jurul a două mari concepte: focusul promotor și focusul preventiv.

ELENA BADEA, Director Marketing și Comunicare, EY România