0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Prosperitate şi succes
  4. Inconfundabil
Carte

Inconfundabil

Inconfundabil. Editura Publica
CumpărDetalii carte

De ce este mai bine să fii unicul în loc de cel mai bun

Autor(i): Srinivas Rao
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 224 (20x14 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Aceste persoane nu au fost doar curajoase şi remarcabile, ci inconfundabile. Au ştiut că, atunci când încerci să fii cel mai bun, rămâi legat de definiţiile altora pentru succes. Pe de altă parte, lucrurile inconfundabile nu pot fi create decât de o singură persoană. În consecinţă, concurenţa devine irelevantă. Gândiţi-vă la arta lui Bansky sau la filmele lui Tim Burton – sunt creaţii inconfundabile, care nu au nevoie de nicio marcă de autenticitate.

Am scris această carte cu speranţa că voi putea să vă ajut să renunţaţi la aşteptările convenţionale şi să creaţi ceva care să fie cât de semnificativ, plăcut şi unic se poate. Fie că sunteţi antreprenori, artişti sau o persoană care îşi doreşte să-şi pună amprenta asupra lumii, eu sper ca poveştile din „Inconfundabil“ să vă ofere inspiraţia de a vă croi propriul drum.

Srinivas Rao

Dacă eşti interesat de celebritate pe termen scurt şi de glorie trecătoare, atunci eşti mai câştigat cu emisiuni de tip reality-show şi cu cea mai nouă reţea socială. Dacă îţi doreşti să schimbi lumea, această carte îţi va oferi inspiraţie, te va încuraja şi te va pregăti. Poveştile sunt intense şi sfaturile, excelente.

Motivaţia intrinsecă puternică reprezintă fundaţia oricărui demers creativ sau antreprenorial. Inconfundabil al lui Srinivas Rao este baza acelei fundaţii. Citeşte-o!

Steven Pressfield, autor al „The War of Art“

Srinivas a scris un bilet de învoire captivant şi plin de inspiraţie şi pasiune pentru ca tu să poţi să spui adevărul şi să-l trăieşti. Iar aceasta este singura monedă de schimb pe care o avem în lumea asta schimbătoare şi concurenţială.

Pamela Slim, autoare a „Body of Work“ şi „Escape from Cubicle Nation“

Nu te mai chinui să fii mai bun decât restul. Succesul autentic înseamnă să creezi ceva ce nimeni altcineva nu poate copia. Nu-ţi propune să fii cel mai bun – propune-ţi să fii unic.

Eram în cercul vicios corporatist. În urmă cu şapte ani, tocmai terminasem un MBA şi speram să fac ceva creativ, care să conteze. Însă locurile de muncă sterile, din universul corporaţiilor, în care mă trezeam captiv aveau nevoie de oameni care să se supună normelor. Obosit fiind să tot încerc să nu mă scufund, am decis să mă las purtat de val – am abandonat goana după cucerirea ierarhiei corporatiste ca să mă dedic visului de a învăţa să fac surf.

Cu siguranţă că acest pas nu a fost o mişcare „înţeleaptă“ pentru cariera mea. Dar goana după valuri mi-a oferit inspiraţie şi mi-a dat curaj să urmăresc un vis pe uscat: transmisiunile podcast Unmistakable Creative. Faptul că am intervievat mai bine de 500 de oameni extrem de creativi pe parcursul următorilor şase ani mi-a servit drept educaţie la cel mai înalt nivel: am aflat modul în care invitaţi ca Seth Godin, Elle Luna, Tim Ferris, Simon Sinek şi Danielle LaPorte şi-au bătătorit propriile căi şi în care au rezistat presiunii de a face chestii convenţionale.

Srinivas Rao